Padeltassen en padelballen met logo

 

Padeltassen en padelballen met uw logo bedrukt? Daarmee slaat u de bal op z’n kop! Want zo’n sportief relatiegeschenk zorgt voor energie en een vleugje competitie. Leuk voor een sportief bedrijfsuitje, als nieuwjaarsgeschenk of om te scoren bij uw klanten. Want met zo’n ‘service’ zet je een organisatie wel in de schijnwerpers toch? U kunt bij ZaaKado deze padel accessoires bestellen en laten bedrukken. Of pak meteen goed uit met sportieve cadeaupakketten! Dan stellen wij een complete padel set voor uw personeel of relaties samen. En zorgen we dat uw logo mooi zichtbaar op alle padeltassen en padelballen wordt gedrukt. Game, set, match!

 

Padel rugtas (duurzaam vegan leer)

 

Als u sportieve geschenken zoekt, kies dan voor duurzaam. Daar heeft ZaaKado een groot assortiment in. En met deze padel rugtas van vegan leer til je je padel ervaring naar een hoger niveau. Met twee aparte racketcompartimenten, een ruim hoofdvak voor kleding en padelballen En een zijvak met rits voor bijvoorbeeld sleutels. De verstelbare schouderbanden en het stevige draaghengsel zorgen voor optimaal draagcomfort. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende vegan leer blijven je spullen goed beschermd. Zelfs de vegan zipper pullers zijn duurzaam. En uw logo? Dat kunnen wij uiteraard op de tassen drukken. Deze padel rugtassen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, groen, grijs en beige.

 

Padel rackettas met uw logo bedrukt

Dankzij de verstelbare schouderband en de draag/ophanglus neem je je padel racket(s) overal mee naartoe in deze draagtas. Er kunnen twee padelrackets in. Extra bergruimte zit bijvoorbeeld in het voorvak met rits en in het binnenvak. Met waterdichte ritsen. Ook bevat deze padelrackettas een praktisch suède opbergzakje voor drie padelballen. Wij maken uw sportieve relatiegeschenken compleet met uw logo of tekst op de buitenzijde van deze prachtige tassen. Kleuren: zwart, groen, grijs en beige.

 

Naast padeltassen ook padelballen met logo

 

Bij padellen zijn goeie ballen een must. Zeker als deze bedrukt zijn met uw logo! Dat past perfect in combinatie met een padelracket of padeltas. Wij hebben verschillende soorten padelballen. Zoals de Wilson X3 padelbal en de Wilson X3 speed padelbal. Deze is gasgevuld en ITF goedgekeurd (geschikt voor officiële wedstrijden). Of kiest u liever voor lower pressure padelballen? Deze zijn in Europa geproduceerd. En voorzien van een sterke viltlaag. Of kies padelballen in een opvallende kleur! Oranje, wit, rood, roze, groen… Het kan bij ZaaKado. De ballen worden per 3 stuks verpakt in een transparante koker. Het etiket is uiteraard te personaliseren met uw eigen ontwerp. In full colour. Zodat het helemaal een gepersonaliseerd padel cadeaupakket wordt van uw organisatie! Perfect voor de zorg, het onderwijs, jongeren, sportief kantoorpersoneel, een bedrijfsevent of als bedankje.

 

Prijzen padeltassen en padelballen (met logo)

De prijs van padelballen en padeltassen met uw logo bedrukt is onder andere afhankelijk van de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer sportieve relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook sportieve relatiegeschenken. Zoals dit dartbord met logo. Of dit verfrissende promotie artikel: gepersonaliseerde Sportlife kauwgom! Wij denken graag met u mee en maken het helemaal op maat voor uw bedrijf. Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de ZaaKado nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor uwbedrijf. Schrijf snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: