Inspiratie voor luxe eindejaarsgeschenken

Heeft u nog geen inspiratie maar wilt u dit jaar graag luxe eindejaarsgeschenken aan uw personeel of relaties geven? Dan kunt u altijd bij ZaaKado terecht. Want er zijn zoveel prachtige luxe relatiegeschenken. Waar u de ontvanger écht een groot plezier mee doet. Dat is wel zo prettig, want daarmee brengt u uw organisatie op een positieve manier en blijvend onder de aandacht. Van een draadloze JBL speaker tot een hartverwarmende vuurkorf. En van een luxe geurkaarsen-set tot gepersonaliseerde trolleys. Het kan allemaal besteld, bedrukt en zelfs huis aan huis verzonden worden via ZaaKado! We geven u hier alvast een paar ideetjes voor de feestdagen. Maar er zijn natuurlijk nog 101 andere kerstcadeaus en eindejaarsgeschenken te bedenken. Vraag ons gerust om nóg meer ideeën.

 

JBL als zakelijk geschenk, daar zit muziek in!

 

Het merk JBL staat voor kwaliteit en innovatief design. Daarom worden wij altijd heel enthousiast van deze relatiegeschenken. Juist rond de feestdagen is dit een perfect geschenk. En zo’n JBL draadloze bluetooth speaker kunnen wij zelfs helemaal rondom bedrukken. Met uw eigen ontwerp, dus helemaal in uw huisstijl. Liever een luxe design cadeau? Dan is de JBL Sensa Play lamp en speaker in één een schot in de roos in december.

 

Luxe relatiegeschenk: geef een Zwitsers zakmes

Zo’n kwalitatief hoogwaardig zakmes uit Zwitserland is handig voor op reis, op vakantie, eigenlijk overal. Want er zitten veel functies op, van nagelvijl tot kurkentrekker. En uw logo drukken wij uiteraard haarscherp op de buitenzijde van zo’n Victorinox mes. Ook de verpakking kunnen wij personaliseren. Zodat u een mooi en uniek kerstgeschenk cadeau geeft dat hout snijdt!

 

Secrid wallet met uw logo (luxe gadget)

De Secrid wallet is een superhandige pasjeshouder waarmee je altijd al je kaarten veilig en overzichtelijk bij de hand hebt. Maar het is ook een toepasselijk eindejaarsgeschenk voor een financiële instelling, een verzekeringsmaatschappij of adviesbureau. Kortom, een luxe gadget waarmee uw organisatie dagelijks onder ogen komt van de doelgroep.

 

Luxe wijncadeaus (inspiratie voor eindejaarsgeschenken!)

   

Een fles wijn kan natuurlijk altijd. Ook als geschenk tijdens de feestdagen. Maar een wijncadeau kan zoveel origineler! Wat dacht u van een fles wijn in een houten kistje verpakt dat tevens een bordspel is. Daarmee geeft u ook een duurzaam cadeau want de verpakking is een blijvend cadeau. Of geef een luxe champagnekoeler van rvs. Met uw logo in het metaal gegraveerd. Samen met een fles feestelijke bubbels is dat een topcadeau in de categorie ‘luxe eindejaarsgeschenken’. ZaaKado heeft nog veel meer wijnkoelers trouwens. Ook wijnkoelers die wij rondom kunnen bedrukken!

 

Nog meer inspiratie voor eindejaarsgeschenken: luxe geurset

Geurkaars, geurstokjes… wij hebben prachtige giftsets voor elk seizoen. Dus ook voor de feestdagen. Zo’n heerlijk cadeau verfrist het interieur en heeft een luxe uitstraling door de prachtige cadeauverpakking. Echt een mooi cadeau rond kerst of oud & nieuw. Voor een verfrissend begin van het nieuwe jaar!

 

HartverWARMende eindejaarsgeschenken

  

Geef warmte en energie cadeau met een vuurschaal of vuurkorf. Toch liever een wintercadeau? Dan is zo’n heerlijk warmtekussen ook een topcadeau in december. Eén ding is zeker: de ontvangers zitten er met zo’n winters cadeau lekker warmpjes bij!

 

Duurzame tassen en trolleys (gepersonaliseerd)

 

Een cadeau voor op reis of onderweg is ook altijd ‘spot on’. Kiest u voor een compleet gepersonaliseerde trolley? Dat valt op tijdens het reizen! Of liever een luxe en duurzame weekendtas? Ook die kunnen wij bedrukken met uw logo. Waar uw klanten of medewerkers ook naartoe gaan, met deze kerstcadeaus gaat uw organisatie altijd mee op reis ;-). Deze koffertjes en tassen zijn trouwens ook een originele manier om een kerstpakket in cadeau te geven. In plaats van een kartonnen doos. Ook dat is een stuk duurzamer!

 

Sfeervol cadeau: Kooduu speaker en sfeerlamp in één

Een strak design in twee uitvoeringen. Daar kom je nog eens trendy mee voor de dag! Deze speaker is niet alleen geschikt voor muziek. Je kunt er ook de binnen- of buitenruimte sfeervol mee verlichten. En als wijnkoeler gebruiken! Een multifunctioneel relatiegeschenk. Perfect om in december als kerst- of eindejaarsgeschenk te geven. Te bedrukken met uw logo.

 

Prijzen luxe eindejaarsgeschenken (inspiratie!)

De prijs van deze inspiratie voorbeelden van luxe eindejaarsgeschenken is onder andere afhankelijk van het gewenste product, de personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust even voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar nog meer eindejaarsgeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook geschenken voor de feestdagen in december. Zoals deze custom Kamado grill. Of, om in ‘food’ te blijven, een luxe peper- en zoutstel! Check onze website voor meer creatieve ideeën voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken. Voor een luxe eindejaarsgeschenk of een origineel relatiegeschenk. Wij denken met u mee en maken het gepersonaliseerd, want uw logo kan op elk product of verpakking worden afgebeeld. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: