Duurzame item finder (een slimme gadget!)

 

Een elektronische (en duurzame!) item finder is een relatief nieuwe gadget. Wat deze relatiegeschenken zo gewild maken, is dat ze klein zijn en superhandig! Want met zo’n ‘airtag’ weet je altijd waar je spullen zijn. Je bevestigt de finder bijvoorbeeld aan je sleutelbos. Via de Apple Find My app kun je precies zien waar de sleutels zich bevinden. Of je laptop. Of je werktas. Of wat dan ook! Echt handig dus. Deze slimme gadgets zijn bovendien te bedrukken met uw logo. Daarmee geeft u een veilig zakelijk geschenk. Extra toepasselijk natuurlijk voor mensen die in de beveiliging of ICT werken. Maar ook voor andere security bedrijven, kantoorpersoneel, mensen die in de zorg of het toerisme werken, een financiële instelling. Eén ding is zeker: een duurzame item finder is voor veel waardevolle spullen en voor elke doelgroep te gebruiken!

 

Item finder (airtag) van gerecycled plastic

Deze FindMate RCS item finder is duurzaam want gemaakt van gerecycled plastic (ABS)! Dus wilt u veiligheid en duurzaamheid voorop stellen, dan past dit relatiegeschenk perfect in uw strategie. Voor klanten of medewerkers. Als bedankje of kerstgeschenk. Met deze item finder houdt u uw favoriete items in het oog, waar ter wereld u ook bent. Bevestig de item finder aan uw portemonnee, sleutel of stop ‘m in een tas, uw bagage of zelfs aan de halsband van uw huisdier. Zodat u het item of dier eenvoudig kunt lokaliseren met de Apple Find My App. De item finder is compatibel met alle Apple-apparaten (iPhone, iPad, iWatch, Mac). Inclusief de handige ‘verloren’ modus om u op de hoogte te stellen wanneer u uw bezittingen achterlaat. Met geïntegreerd piepsignaal via luidspreker om uw apparaten te vinden wanneer u in de buurt bent.

 

Specificaties item finder (bedrukt met logo)

 

 

  • Compatibel met Apple FindMy app
  • Wereldwijde tracking van uw items
  • Locatie en gegevens worden versleuteld en niet gedeeld of opgeslagen
  • Gebruik een geluidssignaal om uw apparaat te lokaliseren wanneer u in de buurt bent
  • Gemaakt van gecertificeerde gerecyclede materialen (gerecycled ABS)
  • Levensduur van de batterij: afhankelijk van gebruik tot 1 jaar. Daarna kan de CR2032 vervangen worden.
  • Verpakt in plasticvrije FSC mixdoos.
  • Totaal gerecycled materiaal: 50% op basis van het totale gewicht van het artikel.
  • RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen.
  • PVC-vrij.
  • Personalisatie: wij kunnen uw logo of tekst in full colour op deze relatiegeschenken drukken. Zodat ook uw organisatie altijd wordt gevonden!

 

Luxe 3-delige set in combinatie met item finder

 

Wilt u een uitgebreider relatiegeschenk geven dan alleen een duurzame item finder? Dan past deze fraaie 3-delige geschenkset daar prima bij! De set bestaat uit:

  • Gestroomlijnde Swiss Peak Tula RCS-gecertificeerde sleutelhouder die uw sleutels op orde houdt (voor maximaal vier sleutels).
  • Praktische AirTag-houder, die ervoor zorgt dat u uw waardevolle spullen nooit uit het oog verliest.
  • Gerecyclede aluminium pen voor de nodige

Deze producten zijn alle drie gemaakt met RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerde gerecyclede materialen. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Dit product bevat 7% RCS Gecertificeerd Gerecycled PU en 8% RCS Gecertificeerd Gerecycled aluminium.

  • Merk: Swiss Peak
  • Inhoud: sleutelhouder, AirTag-houder, aluminium pen
  • In luxe geschenkverpakking
  • Gemaakt van gerecyclede materialen (gerecycled PU)
  • Bedrukking: wij kunnen zowel de verpakking als de verschillende onderdelen van deze geschenkenset voor u personaliseren. Bijvoorbeeld met uw logo erop gedrukt.

 

Prijzen duurzame item finder

De prijs van een duurzame item finder is onder andere afhankelijk van de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, via 085-4863750 of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer duurzame relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook slimme relatiegeschenken. Zoals deze telefoon accessoires. Of een noodpakket op maat gemaakt voor uw organisatie! Wij denken met u mee en maken het gepersonaliseerd, want uw logo kan op elk product of verpakking worden afgebeeld. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: