Voor de feestdagen: marshmallow chocoladeletter!

December is ook voor veel bedrijven een dure maand. Daarom hebben wij deze heerlijke chocoladeletter voor u, gevuld met … marshmallow! Want door de stijgende prijzen van cacao worden ook kerst- en sinterklaas chocolade duurder. Deze oplossing scheelt niet alleen geld, het is ook nog eens superlekker! Een surprise op 5 december of vlak voor Kerst. Voor onder andere een uitzendbureau, horeca personeel, zorg- en onderwijspersoneel, in de bouwsector, voor winkelketens. Maar ook voor uw klanten en relaties zit u met zo’n marshmallow chocoladeletter altijd goed. Dat wordt ouderwets smullen van een innovatief zakelijk cadeau!

 

Chocoladeletter met marshmallow (gepersonaliseerd)

Met een marshmallow chocoladeletter verrast u rond 5 december uw personeel en uw klanten! Een veel origineler Sintgeschenk en ook nog eens voor minder geld dan een gewone chocoladeletter. En ook op deze snoep letters kunnen wij uw logo drukken. Op een eetbaar marsepeinen ‘schild’. In full colour! Wie gaat u verwennen met zo’n heerlijk lekkernij? Ook een topgeschenk om vrijwilligers te bedanken of om nieuwe klanten te werven aan het einde van het jaar. Een cadeau van de Sint om je vingers bij af te likken! De marshmallow chocoladeletter weegt 90 gram.

 

Marshmallow chocolade kerstboom met logo

 

Een marshmallow in de vorm van een kerstboom. Overgoten met chocolade! Met een totaal gewicht van 90 gram. Dat wordt lekker lang smullen! De eetbare kerstboom kan worden versierd met knapperige kerstdecoraties. Maar wij kunnen dit snoepgoed ook personaliseren. Met een stervormig marsepeinen schild. Dat wij bedrukken met uw logo, eigen ontwerp of een foto. Zo komt uw organisatie rond de feestdagen nog beter tot zijn recht. De cadeauverpakking is ook meteen de verzendverpakking. Want u kunt deze heerlijke kersttraktaties gewoon per post verzenden als u wilt. Maar het is natuurlijk ook leuk als verrassing in december. Om op het bureau van uw medewerkers neer te leggen. Kortom, een chocolade kerstgeschenk dat praktisch is en lekker en voordelig!

 

Prijzen marshmallow chocoladeletter

De prijs van een marshmallow chocoladeletter (of kerstboom) voor de feestdagen is onder andere afhankelijk van de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel gerust voor meer informatie via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer Sint- en kerstgeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook Sinterklaas- en kerstgeschenken. Zoals dit chocolade Sintcadeau (volledig biologisch afbreekbaar!). Of een gepersonaliseerde adventskalender met chocolade. Wij denken graag met u mee en maken het helemaal op maat voor uw bedrijf. Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: