Prachtige duurzame tassen (gepersonaliseerd)

 

Ontdek de perfecte metgezel voor elke dag: een duurzame halvemaan tas. Bedrukt met uw logo natuurlijk. Want deze relatiegeschenken vallen op en uw naam of merk dus ook! De sling bag is een veelzijdige unisex stijl tas, vervaardigd uit Aware™ gerecycled polyester. Ontworpen om comfortabel tegen je lichaam aan te dragen. De tas biedt het comfort en stijl voor een active lifestyle. Ondanks zijn compacte formaat biedt het tasje veel ruimte voor essentiële items zoals een smartphone en portemonnee. En uw logo zetten wij prachtig op de zijkant(en) van elk exemplaar. Voor jongeren, scholen, het onderwijs, de zorg, de horeca, op beurs, festival of ander event. Deze hippe tassen zijn een eyecatcher bij elke gelegenheid!

 

Eco halvemaan tasjes (te bedrukken het uw logo)

 

Uw logo op deze duurzame halvemaan tas? ZaaKado verzorgt het allemaal voor uw bedrijf of instelling. In full colour of als monoprint. Opvallend groot of subtiel klein. Wat u passend en stijlvol vindt. De tasjes lenen zich uitstekend als relatiegeschenk. Of als bedankje aan uw personeel. Maar ze zijn ook een super hippe goodiebag. Voor bijvoorbeeld een open dag of beurs. Of om studenten of personeel te werven. Want tegen zo’n sling bag zeg je toch geen nee? Welke kleur tas past het beste bij uw merk en doelgroep? Vraag advies aan ZaaKado als u door de tasjes het bos niet meer ziet.

 

Wat is zo uniek aan deze duurzame halvemaan tas?

Dat deze tasjes hip en trendy zijn, dat zie je al aan de shape. Ook zijn ze verrassend ruim. Dus voldoende plek voor telefoon, portemonnee en nog veel meer! Maar er is meer reden waarom deze sling bags zo populair zijn. Ook als relatiegeschenk. Want steeds meer bedrijven en organisaties willen duurzame geschenken geven aan personeel en klanten. Dit tasje is gemaakt van rPET. Dat zijn gerecyclede PET flessen. Bovendien zit er een AWARE™ tracer in. Die garandeert het duurzame productieproces. En of dat nog niet duurzaam genoeg is… 2% van de opbrengst van ieder verkocht item wordt gedoneerd aan water.org! Hoe cool is dat? Dus kies uw favoriete kleur(en) en bel ZaaKado voor een mooi drukvoorbeeld van uw logo op deze hippe tasjes!

 

Specificaties sling bag met logo

 

Deze duurzame tassen zijn voorzien van een verstelbare schouderband. En van een AWARE™ tracer die het authentieke gebruik van gerecyclede materialen valideert. En wist u dat twee procent van de opbrengst van elk Aware™ product wordt gedoneerd aan Water.org.? Dubbel duurzaam dus!

  • Merk: XD Collection
  • Materiaal: rPET, PVC vrij
  • Inhoud: 3 liter
  • Kleuren: keuze uit khaki, zwart, blauw, groen, grijs, beige, donkerblauw
  • Artikelafmetingen: 15 x 8,5 x 33 cm
  • Gewicht: 72 gr.
  • Personalisatie / bedrukking: uw logo of boodschap kan op elke duurzame halvemaan tas worden gedrukt. In full colour!

 

Prijzen duurzame halvemaan tas

De prijs van een duurzame halvemaan tas is onder andere afhankelijk van de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar nog meer hippe relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook trendy relatiegeschenken. Zoals deze hippe vissershoedjes. Of deze toffe eco speakers! Wij denken met u mee en maken het gepersonaliseerd, want uw logo kan op elk product of verpakking worden afgebeeld. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarsgeschenken? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: