Gepersonaliseerde adventskalenders (ook duurzaam)

 

Geef alleen het beste aan uw klanten en personeel met Kerstmis. Zoals gepersonaliseerde adventskalender gevuld met …. Chocolade! Daar lik je elke dag je vingers bij af. En het leuke van adventskalenders cadeau geven is dat uw organisatie heel lang onder de aandacht blijft. Want elke dag mag er een vakje worden geopend. En komt er iets lekkers tevoorschijn! ZaaKado heeft adventskalenders in alle vormen en maten. Met een leuke 3D twist. Gevuld met Lindt mini bars. In een duurzame uitvoering. En bedrukt met uw eigen ontwerp of logo. Dus helemaal in uw huisstijl. Dat wordt een Vrolijk Kerstfeest!

 

Origineel kerstgeschenk: adventskalender ‘Huis’

Een duurzame adventskalender in de vorm van een huis is voor veel sectoren een passend klantgeschenk. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, een makelaar, architectenbureau. Maar ook een projectontwikkelaar of woninginrichting of klusbedrijf. Of een restaurant of hotel! Dit te personaliseren adventskalenderhuis biedt chocoladeverleidingen met Sarotti minirepen, fairtrade-kwaliteit Alpenmelk minirepen, share chocoladerepen of Lindt chocoladerepen in de fijnste melkchocolade. Dankzij de FSC-gecertificeerde stevige kartonnen sleeve met FSC-gecertificeerd papier en een 100% klimaatneutrale productie is het een ideale duurzame giveaway voor kerst.

Specificaties duurzame adventskalenders

  • Materiaal: Wit stevig kartonnen omhulsel met een inleg van karton – kan in een normale papierbak, FSC-gecertificeerd.
  • Met achterkant met geïntegreerde standaard en hanger
  • Recyclebaar, klimaatneutraal
  • Inhoud: 24 Sarotti mini-chocoladerepen in 4 verschillende soorten, gemengd assortiment, 100 g of 24 Alpine mini-chocoladerepen met Fairtrade ingrediënten, verpakt in glaspapier, 72 g
  • Tegen meerprijs: 24 Lindt-mini chocoladerepen in de fijnste melkchocolade in drie feestelijke kleuren, 124 g of 24 share-mini chocoladerepen met witte papieren banderol, verpakt in glaspapier, 72 g
  • Formaat: ca. 210 x 260 x 15 mm
  • Bedrukking: deze adventskalenders kunnen wij full colour voor u bedrukken, voor een uniek kerstgeschenk op maat.

 

Chocolade kerstgeschenk (gepersonaliseerd)

      

 

Met dit toffe Lindt kerstgeschenk scoort u zeker. Een kartonnen doosje met een te personaliseren sleeve. Of kies voor de variant met een uitgestansde kerstboom of kerstmuts. Deze kan heel feestelijk rechtop gezet worden. Zodat je meteen een 3D kerstversiering op je bureau hebt staan!  Met deze chocolade geschenken geeft u uw medewerkers en klanten een blijk van waardering in de feestmaand december!

Specificaties chocolade kerstgeschenk

  • Inhoud: 7 LINDOR minibolletjes, gemengde kleuren en een kerstman, 42 g
  • Ook verkrijgbaar met andere vullingen.
  • Materiaal: chocoladedoos met kunststof thermogevormd deel; reclamedoos van wit, FSC-gecertificeerd karton, naar keuze met 3D kerstboom of kerstmuts (andere vormen beschikbaar op aanvraag)
  • Klimaatneutraal
  • Formaat: ca. 100 x 100 x 25 mm
  • De verpakking is te bedrukken met uw eigen ontwerp of logo

 

Gepersonaliseerde adventskalenders met mini chocolade bars

Snacken met een zuiver geweten… want deze adventskalenders kunnen worden gevuld met fairtrade chocoladerepen. Of kies voor de heerlijke Lindt of Sarotti chocoladerepen in verschillende smaken.  Deze verpakking is 100% klimaatneutraal geproduceerd. Voor een succesvolle en duurzame kerst (reclame)boodschap! Een heerlijke giveaway voor een kinderdagverblijf, onderwijs en zorgpersoneel of een uitzendbureau. Maar ook in de horeca en recreatie sector of voor personeel op kantoor een leuk geschenk om al ruim voor Kerstmis te kunnen geven.

Specificaties gepersonaliseerde adventskalenders

  • Materiaal: wit kartonnen omhulsel, met een inleg van karton, FSC-gecertificeerd, of op verzoek in graspapier
  • Recyclebaar en klimaatneutraal
  • Met rug met geïntegreerde standaard en hanger
  • Inhoud: 24 Alpine mini chocoladerepen met Fairtrade ingrediënten, verpakt in glaspapier, 72 g, of 24 Sarotti mini chocoladerepen, 4 verschillende soorten, bonte mix, 100 g
  • Tegen meerprijs: 24 Lindt-mini chocoladerepen in de fijnste melkchocolade in drie feestelijke kleuren, gemengd, 124 g, of 24 share-mini chocoladerepen met witte papieren banderol, verpakt in glaspapier, 72 g
  • Formaat: ca. 210 x 210 x 14 mm
  • Bedrukking: wij kunnen de verpakking voor u personaliseren. Dus met uw eigen ontwerp, kerstgroet en logo bedrukken.

 

Prijzen gepersonaliseerde adventskalenders

De prijs van gepersonaliseerde adventskalenders is onder andere afhankelijk van de gewenste kalender, de personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer originele kerstgeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook kerstgeschenken. Zoals deze ‘vrachtwagen’ adventskalenders voor transport en logistiek. Of zo’n foute kersttrui in de vorm van een kerstspencer! Wij denken graag met u mee en maken het gepersonaliseerd. Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarsgeschenken? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: