Foute (custom made) kersttrui? Geef een spencer!

 

De must-have voor de feestdagen in de categorie foute kersttrui: de Kerst spencer! Terug van weggeweest! Want dit klassieke kledingstuk maakt nu een stijlvolle comeback. En u kunt uw personeel of relaties laten stralen met de feestdagen. In zo’n exclusieve Christmas spencer! Met de fijnste materialen en een tijdloos ontwerp dat veelzijdig genoeg is om zowel formeel als casual gedragen te worden. De perfecte pasvorm en duurzame productie maken dit een must-have voor de winter. En natuurlijk ook voor de bedrijfsborrel of kerstborrel op het werk. Zo’n foute kersttrui / spencer bevordert de collegialiteit. En zorgt voor een ontspannen sfeer in de feestmaand december. Wij kunnen deze kerst spencers ook gepersonaliseerd maken. Dus helemaal in uw huisstijl. Met uw logo erin gebreid. Er is veel mogelijk. Voor een Merry Christmas!

 

Blijvend cadeau in kerstpakket

Een kerst spencer is een krachtig promotioneel product dat uw organisatie zal laten shinen tijdens de feestdagen. Met zijn stijlvolle en opvallende ontwerp trekt de spencer de aandacht en zorgt hij voor maximale merkzichtbaarheid. Het biedt niet alleen comfort en warmte voor koelere dagen. Het fungeert tevens als een effectief marketingmiddel. Wij hebben spencers voor de feestdagen in alle soorten en maten. Ook helemaal gepersonaliseerd! En deze kerstgeschenken passen natuurlijk ook heel goed in een kerstpakket. Als blijvend cadeau zullen deze foute kersttruien zeker gewaardeerd worden. En een glimlach toveren op de gezichten van de ontvangers!

 

Foute spencer (kersttrui) met knopen

 

 

De foute kerst spencers zijn er met of zonder knopen. Gaat u voor stijlvol zwarte knopen? Of opvallende lichte knoopjes? U kunt het nog bonter maken. Want bij de gepersonaliseerde spencers bepaalt u alles zelf. Maar daarover meer hieronder. Een foute spencer is een perfect kerstcadeau in de zorg en het onderwijs. Maar ook voor kantoorpersoneel, in de horeca en voor de bouw en transportsector. Want wie wil er nu niet zo’n mooi uniek én hip kledingstuk? Met een knipoog naar uw bedrijf of instelling. Kiest u voor een custom made foute kersttrui of spencer?  Dan geeft u een hartverwarmend cadeau dat perfect past bij de feestdagen. Ook leuk om te weten: de spencers worden stuk voor stuk verpakt in gerecyclede verpakkingen.

 

Custom made spencer (foute kersttrui op maat)

Bij ons kunt u kerst spencers volledig op maat laten maken. Dus met een passend patroon en/of logo van uw merk. En dat kan al bij kleine oplages! Zo onderscheidt u zich met een origineel en uniek relatiegeschenk of kerstcadeau. En geeft u uw klanten of personeel een kleurrijke boost tijdens de feestdagen! Want het personaliseren van een kerst spencer biedt een breed scala aan mogelijkheden om een uniek product te creëren. Het personalisatieproces begint met het kiezen van het gebreide patroon. Kies uit een traditioneel winterpatroon, een fout kerstdesign of een ander ontwerp dat u in gedachten heeft. Wij helpen u graag bij het visualiseren van ideeën. De spencer kan worden gebreid in maximaal zes verschillende kleuren. Daarnaast kan de spencer worden voorzien van knopen op de voorkant, op maat gemaakte labels en een full colour hangtag. Kortom, een custom made kerst spencer is de perfecte manier om uw organisatie of merk te laten zien op een manier die mensen zullen onthouden en waarderen.

 

Prijzen foute spencer (kersttrui)

De prijs van een spencer (een variant op de foute kersttrui) is onder andere afhankelijk van de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer originele kerstgeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook originele kerstgeschenken. Zoals deze mooie speakers. Of een hartverwarmende vuurschaal of vuurkorf. Wij denken graag met u mee en maken het helemaal op maat voor uw bedrijf.  Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: