Noodpakket op maat, met uw logo bedrukt

Als het op een goede voorbereiding aankomt, kunt u ook bij ZaaKado terecht. Bijvoorbeeld met een noodpakket (met uw logo bedrukt) als relatiegeschenk. Zo maakt u klanten en personeel bewust van het thema ‘safety’. Dat is niet alleen relevant voor een ICT-bedrijf, zorginstelling of de overheid. Ook andere organisaties kunnen de boodschap ‘Veiligheid voorop’ naar buiten toe uitdragen. Dan is een noodpakket met bedrukte artikelen (met uw logo) een mooi functioneel geschenk voor thuis. Wij stellen de pakketten samen, geheel naar uw wensen en budget. Ook kunnen deze functionele relatiegeschenken door ons direct huis aan huis worden verstuurd. Dus naar individuele adressen. Dat bespaart u gedoe en tijd! Een noodpakket als relatiegeschenk zal niet altijd compleet zijn. Het is een goed begin. En wij kunnen er bijvoorbeeld een brief bij voegen met wat er vanuit de overheid nog meer wat geadviseerd om in de tas of waterdichte box te stoppen. Zo worden de ontvangers alvast op weg geholpen. En geeft u hen sowieso mooie geschenken voor het dagelijks leven.

 

Noodpakket? In waterdichte tas met logo!

Wilt u een noodpakket (bedrukt met uw logo) laten samenstellen waar alles in zit, dan is dit al mogelijk vanaf 100 pakketten. Denk daarbij aan producten zoals kaarsen, zeep, batterijen, een survivalboek en een lamp. Maar ook waterzuivering, bekers, een fluitje, touw enzovoorts. Als verpakking kiest u bijvoorbeeld voor zo’n stoere waterdichte ‘rollup’ rugtas. Ook mooi voor op de fiets! Verkrijgbaar in 3 kleuren. En te bedrukken met uw logo of boodschap.

Specificaties waterdichte tas

  • Materiaal: 210D gerecycled polyester (RPET)
  • waterdichte rolltop rugzak. Inhoud: 30 liter
  • Kleuren: blauw, grijs of zwart
  • Afmetingen: 37 x 55 cm
  • Volume: 0.95 cdm3
  • Gewicht: 150 gr.
  • Bedrukking: wij kunnen uw logo en/of boodschap in full colour op de tassen drukken.

 

Of gebruik deze waterdichte opbergbox

Ja echt! Deze draagbare radio en speaker kan op 3 manieren (!) worden opgeladen. Op zonne-energie, zelf-opwindend of met de meegeleverde USB-kabel. Met de radio kun je zowel AM als FM-radiozenders ontvangen. Gebruik ‘m ook als powerbank (via de USB C kabel). Met een capaciteit van 1000 mAh is je telefoon in een mum van tijd weer opgeladen. Ook een handige functie is de ingebouwde zaklamp. Voor donkere dagen of op reis. De radio is stof- en spatwaterdicht. Ideaal voor in de bouw! Want je kunt ‘m in alle weersomstandigheden gebruiken. Door het compacte formaat (niet groter dan een smartphone) neem je deze gadget makkelijk overal mee naartoe. Een handig apparaat voor als je gaat kamperen, wandelen of als je op reis gaat. Maar ook voor echte noodgevallen.

Specificaties

  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen: 60 x 14,5 x 7,5 cm
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Bluetooth: ja
  • Batterijen: lithium-ion
  • Invoer: 220 V
  • Bedrukking: ook deze radio is te personaliseren met uw logo in full colour, door ZaaKado!

 

Slimme gadget: radio (met powerbank en zaklamp)

Een draagbare, multifunctionele radio (+ speaker + powerbank + zaklamp) is natuurlijk ook een must in een noodpakket. Deze variant kan bovendien op drie manieren worden opgeladen. Met de hand (opwindbaar), via zonlicht (solar) en met een USB-kabel. Ook te gebruiken als powerbank en zaklamp. Door het compacte formaat past de radio makkelijk in een noodpakket. En kan ‘ie ook mee op vakantie bijvoorbeeld! Een superhandige, multifunctionele gadget die niet mag ontbreken.

 

BIC zakaanstekers met uw logo bedrukt

De bekende zakaanstekers van BIC zijn er in veel kleuren, maten en uitvoeringen. Een perfecte giveaway maar ook handig in een noodpakket. Want deze aanstekers voldoen aan de hoogste veiligheids- en duurzaamheidsstandaarden. Zo bent u er zeker van dat elke aansteker van BIC® goed werkt en zowel handig als veilig is. Voor in de noodpakketten. Of als gewilde giveaway of promotie!

 

Victorinox zakmes: gepersonaliseerde multitool

Dit is een origineel Zwitsers zakmes uit de Officiersserie van Victorinox. Gemaakt van ABS, hard-geadoniseerd aluminium en tools van 100% gerecycled staal. Het zakmes is 12-delig met 15 functies. U kunt hier dus altijd mee uit de voeten. En het is een essentiële tool in elk noodpakket. Van blikopener tot schroevendraaier, van mes tot pincet. Victorinox staat wereldwijd symbool voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit en perfectie. Dat sluit ongetwijfeld naadloos aan bij uw kernwaarden. En bij de inzet van relevante relatiegeschenken zoals een noodpakket.

Beschikbaar in de kleuren rood, transparant rood, wit, blauw en zwart

 

Nooddeken met uw logo

Deze nooddeken heeft meerdere functies. De deken kan namelijk beschermen tegen hitte, kou en vochtigheid. Perfect voor kampeeruitstapjes, sportevenementen én noodsituaties. De zilveren kant tegen het lichaam, biedt bescherming tegen kou. De gouden kant tegen het lichaam houdt je koel. De deken is 160 x 210 cm (opgevouwen 8 x 12 x 1,5 cm) en weegt 58 gram. Hij is gereguleerd, getest en gecertificeerd als een Medisch Hulpmiddel Klasse I in overeenstemming met de Richtlijn Medische Hulpmiddelen MDD 93/42/EEG van 14 juni 1993. PET Plastic. Wij bedrukken de dekens naar wens met uw logo.

 

EHBO set met logo op etui (noodpakket item)

Last but not least: een luxe EHBO-kit. Het tasje is gemaakt van waterafstotend nubuck-PU materiaal. Gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend. Dat maakt het bijzonder goed geschikt voor gebruik onderweg en in geval van nood. Bevat: PBT-verband, PBT- en compressieverband, driekante doek, veiligheidslip, handschoenen, tape, veiligheidsspelden, schaar, pleisters en alcoholpads; Alle inhoud voldoet aan de medische hulpmiddelenrichtlijnen: 93/42/EEG en EU (2017/745), EN ISO 13485:2016; Totaal gerecycled materiaal: 24 %. Deze EHBO-set is dus ook nog eens deels duurzaam geproduceerd. Uw logo drukken wij op de buitenzijde van de EHBO-kit. Ook in full colour mogelijk.

 

Prijzen noodpakket met logo

De prijs van een noodpakket bedrukt met uw logo is onder andere afhankelijk van de samenstelling en oplage van het pakket en de gewenste personalisatie. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer praktische relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook functionele geschenken. Zoals deze Tumbler drinkbeker. Of deze paraplu met ventilator (ook heerlijk in de zomer!). Wij denken met u mee en maken het gepersonaliseerd, want uw logo kan op elk product of verpakking worden afgebeeld. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarsgeschenken? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: