Radio voor werk (bv. de bouw): top relatiegeschenk!

Met een radio op het werk (bijvoorbeeld in de bouw) geef je een praktisch relatiegeschenk in elk seizoen. Deze radio’s zijn uiteraard te bedrukken met uw logo in full colour. Een bouwradio, een radio op de werkvloer, op kantoor, in de kantine. U kunt deze praktische geschenken overal gebruiken! En natuurlijk ook in uw vrije tijd, op vakantie en onderweg. Handzaam, fun en praktisch. Want er zitten ook nog eens extra features op de radio’s bij ZaaKado. Opladen via solar bijvoorbeeld. Of een opwindbare powerbank. Superhandig! En een radio past ook heel goed in een stoer kerstpakket. Als blijvend kerstcadeau. Hieronder nog meer voorbeelden van een werkradio als functionele relatiegeschenken!

 

Bouwradio met bluetooth en FM: daar zit muziek in!

Deze compacte werkradio (IP64 spatwater- en stofdicht) met display is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Een praktisch geschenk voor elke klus of bouwplaats. Je kunt kiezen uit alle FM-radiostations (30 voorkeuzezenders) en bluetooth met NFC verbinding. En ook een telefoon opladen lukt met deze radio. Plaats de telefoon in het stofvrije en afgesloten compartiment. Laad hem (met USB-C) direct op via een van de 1500mAh oplaadbare batterijen terwijl je luistert naar je eigen afspeellijst. Liever bellen? Dat kan handsfree via met de 20W speaker. Het meegeleverde snoer met stekker kan eenvoudig aan de zijkant worden opgerold. Een topcadeau voor de feestdagen of op een ander geefmoment. Als bedankje, relatiegeschenk of zomaar. Voor een aannemer, klusbedrijf, makelaar, stukadoor, schildersbedrijf, kantoorpersoneel… Eigenlijk voor iedereen die van muziek houdt!

Specificaties

  • Materiaal: ABS
  • Afmetingen: 32,6 x 24,8 x 16 cm
  • Kleuren: zwart of zwart/geel
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Bluetooth: ja
  • Incl. NFC
  • Invoer: 220 V
  • Bedrukking: door middel van doming of tampondruk, bijvoorbeeld op het handvat (60 x 35 mm) of de knop.

 

Radio met solar en opwindmechanisme

Ja echt! Deze draagbare radio en speaker kan op 3 manieren (!) worden opgeladen. Op zonne-energie, zelf-opwindend of met de meegeleverde USB-kabel. Met de radio kun je zowel AM als FM-radiozenders ontvangen. Gebruik ‘m ook als powerbank (via de USB C kabel). Met een capaciteit van 1000 mAh is je telefoon in een mum van tijd weer opgeladen. Ook een handige functie is de ingebouwde zaklamp. Voor donkere dagen of op reis. De radio is stof- en spatwaterdicht. Ideaal voor in de bouw! Want je kunt ‘m in alle weersomstandigheden gebruiken. Door het compacte formaat (niet groter dan een smartphone) neem je deze gadget makkelijk overal mee naartoe. Een handig apparaat voor als je gaat kamperen, wandelen of als je op reis gaat. Maar ook voor echte noodgevallen.

Specificaties

  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen: 60 x 14,5 x 7,5 cm
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Bluetooth: ja
  • Batterijen: lithium-ion
  • Invoer: 220 V
  • Bedrukking: ook deze radio is te personaliseren met uw logo in full colour, door ZaaKado!

Radio voor werk (in de bouw)? In het kerstpakket!

Een radio voor werk als relatiegeschenk (o.a. in de bouw) is ook perfect om toe te voegen aan een kerstpakket! Bijvoorbeeld het kerstpakket op de foto. Een originele manier om een stoer pakket voor de feestdagen te schenken aan uw personeel of relaties. ZaaKado kan het pakket personaliseren naar uw wensen. En bijvoorbeeld ook een begeleidend kaartje of een blijvend geschenk zoals een radio toevoegen. Helemaal in stijl voor een bouwbedrijf, containerbedrijf, havenbedrijf en aannemer. Zo’n thema kerstpakket voor de bouw en andere sectoren is een schot in de roos!

 

Ben jij voorbereid op een noodgeval?

Een radio is niet alleen een gezellig en muzikaal relatiegeschenk. Het kan ook een zakelijk geschenk met een boodschap zijn. Want bij een noodsituatie is het een must om een radio in huis te hebben. Dan is een radio met een opwindbare powerbank en solar technologie echt een topcadeau! Altijd radio-ontvangst, ook als de stroom is uitgevallen. ZaaKado kan naar wens een compleet noodpakket samenstellen. Voor uw personeel of als relatiegeschenk voor klanten. Bijvoorbeeld met een EHBO kit, water, waxinelichtjes, lucifers, een kaartspel en multitool. Maar eventueel ook met een warmtedeken en een noodrantsoen. En dat alles in een waterdichte tas. En gepersonaliseerd met uw boodschap en/of logo. Dat is toch echt een origineel relatiegeschenk voor bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, een software leverancier en een makelaar.

 

Prijzen radio (o.a. voor werk in de bouw)

De prijs van een radio voor in de bouw of ander werk is onder andere afhankelijk van het model, de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer praktische relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook functionele geschenken. Zoals deze Tumbler drinkbeker. Of deze duurzame oplader / powerbank! Wij denken met u mee en maken het gepersonaliseerd, want uw logo kan op elk product of verpakking worden afgebeeld. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarsgeschenken? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: