Duurzame solar geschenken voor kerst en zomer!

 

Duurzame solar geschenken zijn niet alleen geweldig in een kerstpakket. Of als eindejaarsgeschenk. Maar ook in de zomer natuurlijk! Want het zijn stuk voor stuk outdoor relatiegeschenken die gezien mogen worden. Sfeermakers die je het hele jaar door kunt gebruiken. Daarom lenen ze zich ook als zakelijk cadeau het hele jaar door. En wij bedrukken deze milieuvriendelijke cadeaus met uw logo. Of personaliseren ze op een andere manier. Zoals met een begeleidend kaartje of sleeve. Wilt u een mooi zomer- of kerstpakket rondom zo’n solar geschenk samenstellen? ZaaKado maakt graag een creatief voorstel. Waarbij de cadeaus mooi bij elkaar passen qua uitstraling en thema. Handig toch, alles onder één dak?

 

Geef licht cadeau, met een solar tafellamp!

Deze LED buitenlamp heeft een mooi strak design en is extra duurzaam. Want de lamp is gemaakt van RCS-gecertificeerd gerecycled ABS. De lantaarn gebruikt een oplaadbare A-klasse 1200 mAh lithiumbatterij, dus het is niet nodig om de batterijen te vervangen. Opladen is heel eenvoudig. Gewoon met zonne-energie. Of via uw USB-aansluiting en de geïntegreerde type C-poort. En uw logo kan natuurlijk ook mooi op de lamp worden gedrukt.

Specificaties Solar buitenlamp

  • Merk: XD Xclusive collection
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 12 x 14 x 14 cm
  • Gewicht: 287 gr.
  • Afmeting verpakking (doosje): 13 x 14,5 x 14,5 cm
  • Inclusief 80 cm oplaadkabel van het type C en handvat
  • Oplaadtijd: via kabel 3 uur. 10 uur in fel zonlicht zorgt voor 3-4 uur werktijd
  • Werkduur bij volledige lading: 20 uur
  • IPX 4 waterdicht
  • Bedrukking: wij kunnen uw logo in elke kleur op deze tafellamp drukken. Dus ook in uw huisstijl. Andere personalisatiemogelijkheden zijn bijvoorbeeld een begeleidend kaartje en/of een sleeve in uw eigen ontwerp om de verpakking.

 

Energie(k) relatiegeschenk: solar powerbank

Deze duurzame solar powerbank is extra duurzaam. Want het werkt niet alleen op zonne-energie. Deze powerbank is ook gemaakt van een duurzaam materiaal: tarwestro! De powerbank kan zichzelf opladen door met zonnecellen het zonlicht om te zetten in energie. Doordat het model een snellaadfunctie heeft, is de telefoon snel weer opgeladen. Een supergaaf relatiegeschenk voor duurzame organisaties. Om te geven als bedankje in de zomer, als blijvend cadeau in een kerstpakket. Of zomaar tussendoor. Voor een flinke dosis energie! Extra toepasselijk voor onder meer een elektricien of klusbedrijf, een energieleverancier of een sportschool of sportvereniging.

 

Geschenken waar muziek in zit: duurzame solar speaker

Deze speakers met solar technologie kunnen opgeladen worden door middel van zonlicht. Handig op vakantie, onderweg en bij een dagje uit! Door de uitschuifbare antenne is de speaker tevens radio. Met subtiele LED verlichting en een handige inkeping aan de bovenkant die dient als telefoonhouder. Uiteraard kan de speaker ook opgeladen worden met de bijgeleverde USB-C kabel. Laat het feestje maar beginnen! Voor uw personeel, uw relaties… met dit duurzame relatiegeschenk scoort u altijd! Inclusief logo bedrukking in full colour.

 

Tuinfakkel en tuinkaars: sfeermakers in de zomer

Vrolijke zomergeschenken die licht geven op zwoele zomeravonden. Of op een warme najaarsavond. Zoals de tuinkaars die nooit opbrandt! De kaars werkt namelijk op zonne-energie. Wanneer de zon schijnt, laadt de kaars op en zodra het donker wordt gaat deze branden. De LED-lamp spatwaterbestendig is. U kunt kiezen uit een zwarte en groene solar tuinkaars. De solar tuinfakkels kunnen mooi in een plantenbak of border worden geplaatst. Ook de fakkels laden op in de zon en gaan branden zodra het donker wordt. In 2 kleuren verkrijgbaar. Tip: stop zo’n zomers cadeau in het kerstpakket voor uw medewerkers! Dan hebben zij het hele jaar plezier van hun cadeaus.

 

Solar tafellamp met LED (duurzame geschenken)

Nog zo’n slimme eyecatcher voor in een kerstpakket. Of als zomergeschenk. Geen gedoe met batterijen, want deze tafellamp laadt op in de zon. Zodra het donker wordt gaat de spatwaterdichte LED-lamp branden. Vooral op zonnige dagen is deze vrolijke lamp dus een aanwinst. De solar lamp is ook leverbaar in zwart. En wij kunnen u passend advies geven voor het personaliseren van deze relatiegeschenken. Want dat kan op veel manieren! Zodat uw logo of boodschap lange tijd in de spotlights blijft staan…

 

Nog meer duurzame solar geschenken: lantaarns!

Bij ZaaKado zijn ook talloze duurzame LED lantaarns leverbaar. De keuze is reuze! Als zomergeschenk en als kerstpakket of kerstcadeau. Er zijn LED lantaarns om op te hangen of neer te zetten. Of allebei! Echte sfeermakers zijn het, voor tuin, balkon of tijdens een bedrijfsfeest. Elke lantaarn laadt op in de zon. Hoe slim? Zodra het donker wordt gaat de lamp vanzelf branden. Welke lantaarn / lamp past het beste bij uw doelgroep? Er is keuze uit diverse kleuren, vormen en maten. Maar allemaal zijn het duurzame relatiegeschenken die energie besparen. Mooi meegenomen!

 

Prijzen duurzame solar geschenken

De prijs van deze duurzame solar outdoor geschenken is onder andere afhankelijk van het product, de gewenste personalisatie, het aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer duurzame relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of hippe relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook milieuvriendelijke relatiegeschenken. Zoals deze duurzame solar geschenken. Of deze duurzame goodiebag ideeën voor een beurs of ander event! Wij denken graag met u mee en maken het gepersonaliseerd. Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarsgeschenken? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: