Zomer cadeau trends

Parasol + Parasolharing bedrukken

Een leuk zomer cadeau is bijvoorbeeld ook een parasol met uw logo bedrukt. In combinatie met een parasol haring is de ontvanger helemaal klaar voor een dagje strand!

Parasol bedrukken zomer cadeau zomerse relatiegeschenken ZaaKado Rotterdam

Waterflessen / drinkflessen

In alle soorten en maten zijn drinkflessen verkrijgbaar. Één van de meest verkocht waterflessen zijn de zogenaamde BOGO flessen (Buy One, Give One). Lees meer over de BOGO flessen.

Join the Pipe waterfles, drinkfles - Buy one, give one - ZaaKado Relatiegeschenken Rotterdam

Hammamdoeken

Een echt trend die zich door zet zijn de Hammamdoeken. Welke heerlijk zijn voor op het strand omdat hij zeer klein op te vouwen is en daardoor makkelijk mee te nemen. De Hammamdoeken zijn op vele verschillende manieren te personaliseren. U kunt zelfs vanaf 1000 stuks uw logo laten inweven in de hammamdoek! Lees meer over Hammamdoeken. Lees meer over de Hammamdoeken.

Hamam handdoek badlaken met logo ingewezen hippe zomer relatiegeschenken Zaakado Rotterdam hammam

Virtual Reality brillen

Verder zijn de Virtual Reality brillen in trek. Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van Virtual Reality om hun producten en diensten te tonen. Lees meer over Virtual Reality brillen.

Virtual Reality kadotip 3D bril luxe logo bedrukken relatiegeschenken ZaaKado Rotterdam

Zonnebrand crème met karabijnhaak

Deze zonnebrand crème is leuke kleine attentie om in de zomer te geven.

Zonnebrand met karabijnhaak bedrukt met logo zomer giveaway mannen uniek origineel ZaaKado Rotterdam relatiegeschenken

 

Zonnebrillen met uw logo bedrukt!

Zonnebrillen zijn er in alle soorten, kleuren en prijscategorieën. Samen met uw zoeken wij maar de meest passende zonnebril! Tevens hebben wij verschillende mogelijkheden om brillenkokers te bedrukken / personaliseren.

Zonnebril met logo bedrukken

Geschenkpresentatie op maat!

Wij maken graag voor u een geschenkenpresentatie op maat naar aanleiding van een kort voorgesprek waarin wij u een aantal vragen stellen.

De belangrijkste vragen zijn: Wat is uw budget? Hoeveel stuks heeft u nodig? Wie zijn de ontvangers? Aan de hand daarvan maken wij een interactieve geschenken presentatie welke precies aansluit op uw geefmoment! Vanzelfsprekend is dit geheel vrijblijvend.

Wilt u een offerte ontvangen voor een specifiek artikel? Neem contact met ons op via info@zaakado.nl of bel ons gerust via telefoonnummer: 085-4863750.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*