Wat een heerlijke wijn!  Maar van wie hebben we die ook alweer gekregen?

Herinnerwaarde

Een goed relatiegeschenk heeft een lange “herinnerwaarde”. Dat betekent dat bij en na gebruik de ontvanger op één of andere manier wordt herinnerd aan een leuk moment, gebeurtenis of aan het bedrijf waarvan hij/zij het hebben gekregen. Bij ”ouderwetse” houten wijnkisten blijft de ‘gever’ niet lang in beeld. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de houtenkist te personaliseren maar vaak verdwijnt deze wijnkist al snel in de ‘open haard’. De fles wijn gaat de kelder in en u bent uit de gedachte verdwenen.

Wijngeschenken met blijvende herinnering…

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende wijngeschenken en wijnkisten, wijnaccessoires met een blijvende herinnering. Bijvoorbeeld:

Transformerende houten wijnkisten

Bijvoorbeeld in een wijnrek, dienblad of tafellamp. Alle wijnkisten kunnen worden voorzien van logo. Ons advies is een subtiel beeldmerk / logo omdat de gebruiker vaak liever artikelen gebruikt waarop het logo niet te schreeuwerig op staat. Bekijk hier alle transformerende wijnkisten video’s. Natuurlijk leveren wij u een totaalpakket inclusief de wijn / champagne naar keuze.

Wijnkist Wack , wijnrek wat een houten wijnkist is. in de vorm van een huis zaakado.nl WinePlate, houten wijnkist veranderd in een dienblad ZaaKado.nl Originele houten wijnkisten ZaaKado - Kerst en eindejaarsgeschenken Kadotip TableLight / RackPack WineLight

Wijnstopper met logo

Wijnstopper ook op dichte fles met logo doming relatiegeschenken ZaaKado Wijnstopper ook op dichte fles met logo doming

  • Past ook op gesloten wijnflessen! Dus perfect voor op een wijnfles in een ‘standaard’ houten wijnkist!
  • Verkrijgbaar in 5 moderne kleuren
  • Optimaal logo oppervlak
  • Verstevigd met roestvrij staal

Het design is een abstracte vorm van een houten wijnvat en ziet er prachtig uit. En de bovenkant van de wijnstop is geheel beschikbaar om het logo of de boodschap weer te geven.

De wijnstop kan ook gebruikt worden om weggegeven te worden op een gesloten fles. Voor al onze producten maken wij gebruik van voedselveilig siliconen materiaal. Er is gebruik gemaakt van rvs om de dop de perfecte balans van stevigheid en flexibiliteit te geven. En natuurlijk sluit de wijnstop de bovenkant van de wijnfles af zodra deze geopend wordt. Op deze manier kan de fles bewaard worden en blijft de smaak van de wijn behouden.

Heeft u interesse? Neem gerust even contact met ons op!

Wijn design druppelringDesign druppelring op wijnfles met logo, relatiegeschenken ZaaKado BV
  • Verkrijgbaar in 5 moderne kleuren
  • Past ook op gesloten wijnflessen! Super geschikt voor in een onbedrukte wijnkist!
  • Ingenieus druppel opvang reservoir
  • Optimaal logo oppervlak

Een design dat is gemaakt om gebruikt te worden op zowel een gesloten als een geopende fles!

Een ander belangrijk aspect is het optimale logo oppervlak aan de voorkant van de ring. Dit draagt bij aan de goede herkenbaarheid voor het merk waarmee de ring wordt gepersonaliseerd. Verder hebben wij het vilt dat veel bij deze producten wordt gebruikt vervangen door een uniek en ingenieus opvangreservoir. Het resultaat is de eerste echt hygiënische druppelring. Met de flexibiliteit van het food grade siliconenen materiaal past deze druppelring op alle wijnflessen. Voor extra grip en versteviging hebben we een laag rvs aan de drup ring toegevoegd.

WEBSHOP vol met wijngeschenken…

Bekijk ook eens onze webshop met heel veel verschillende wijngeschenken. We hebben al leuke wijngeschenken, bijvoorbeeld een bedrukt mini wijnschortWijnschort mini met full colour bedrukking. Origineel relatiegeschenken ZaaKado BV

Zoekt u specifieke wijngeschenken? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar dat ene geschenk! Neem gerust even contact met ons op!

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl|www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*