Verwen de hele afdeling met een VrijMiBo pakket!

Wij maken samen met u een pakket op maat. Wilt u bijvoorbeeld uw loyale klanten bedanken maar niet 1 persoon van de organisatie? Geef dan een heerlijk VrijMiBo pakket aan de hele afdeling / bedrijf. Hiermee maakt u zeker indruk!

Inhoud “Vrijdag Middag Borrel” pakketVrijMiBo pakket loyale klanten bedanken, cadeau voor de afdeling, relatiegeschenken kerstpakketten ZaaKado Rotterdam

Wij hebben geen standaard pakketten in ons assortiment en werken enkel op aanvraag. Samen gaan we op zoek naar de inhoud die past bij uw klant.

Hergebruik op kantoor

Persoonlijk vinden wij het leuk om op zoek te gaan naar een mand / doos die op kantoor hergebruikt kan worden als krantenbak of juist als mooie plantenbak.. bedenk het zelf maar!

Warme & natuurlijke contacten

Het leukste is natuurlijk om zelf de VrijMiBo pakketten op vrijdagmorgen langs te brengen bij uw loyale klanten. Een natuurlijk geefmoment en u laat ze met een warm gevoel achter.

Prijzen / Minimale afname

U kunt zelf de inhoud bepalen en daarmee ook richting geven aan de prijs. Maar een VrijMiBo pakket met het ‘Wauw’ effect ligt gemiddeld rond de € 50,- excl. btw. en vanaf 15 a 20 pakketten kunnen wij deze voor u samenstellen / inpakken. Indien gewenst ook per stuk versturen in verpakking naar wens. Een eigen brief of kaart toevoegen is dan ook geen enkel probleem.

VrijMiBo pakketten bestellen?

Wilt u een offerte ontvangen voor een VrijMiBo pakket of heeft u even geen inspiratie voor een succesvol geschenk voor uw doelgroep? Wij maken graag een creatief voorstel op maat.  Neem contact met ons op via info@zaakado.nl of bel ons gerust via telefoonnummer: 085-4863750.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*