ZaaKadotip Event

Afgelopen dinsdag vond het ZaaKadotip Event plaats. ZaaKado organiseert twee keer per jaar een in-house evenement. Dit doen wij zodat onze relaties kennis kunnen maken met onze producten en diensten. De najaarseditie van de mini beurs was zoals de vorige keer een groot succes. We hebben de hoogtepunten van de dag voor u samengevat.

ZaaKadotip Event relatiegeschenken winter Sinterklaas Kerst Eindejaar Eindejaarsgeschenk Eindejaarsgeschenken Kerstpakketten Evenement ZaaKado Rotterdam

Informeren en inspireren

We hebben 17 fabrikanten uitgenodigd om hun producten te presenteren en demonstreren. Dit hebben zij gedaan in ons ruime magazijn, dat was omgetoverd tot een beursvloer. De stands waren gevuld met uiteenlopende relatiegeschenken. Van trolleys tot wijnkisten, gepersonaliseerde chocolade, bedrukte kleding maar ook de nieuwste gadgets. De bezoekers konden direct bij de fabrikanten terecht met vragen. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

ZaaKadotip Event relatiegeschenken medewerkers werknemers management afdeling bedrijf organisatie Evenement ZaaKado Rotterdam

Kerstpakketten showroom

Het thema van het evenement was Eindejaarsgeschenken & Winter. De focus lag voornamelijk op geschenken voor Sinterklaas en Kerst. Het is immers hoog tijd om een eindejaarsgeschenk uit te kiezen! Het thema kwam in het bijzonder naar voren door de kerstpakketten showroom op de eerste verdieping. In de showroom konden de bezoekers inspiratie opdoen op het gebied van standaard en custom made kerstpakketten.

ZaaKadotip Event relatiegeschenken gadgets chocolade kleding weggevertjes bloemen trolley wijn Evenement ZaaKado Rotterdam

Interactieve presentatie Reclamebureau Nijgh

Lonneke Kroon van Reclamebureau Nijgh heeft twee interactieve presentaties gehouden. Ze heeft uitgebreid verteld over onder andere imago, marketing en communicatie. Ze bracht ons terug naar de échte kern. Waar staat de organisatie voor? Welke kernwaarden zijn belangrijk? Hierna presenteerde ze een klein stappenplan om de communicatie te verbeteren. De presentaties waren kortom erg leerzaam.

ZaaKadotip Event relatiegeschenken zakelijke relaties klanten consumenten partners leveranciers fabrikanten personeel Evenement ZaaKado Rotterdam

Bedankt!

We zijn erg trots op alle positieve reacties die we hebben ontvangen. We willen namens het team van ZaaKado iedereen die deel heeft uitgemaakt van het evenement bedanken. Ten slotte willen we u alvast uitnodigen voor ons volgende evenement. Deze zal plaatsvinden in het voorjaar van 2018.

ZaaKadotip Event relatiegeschenken inspiratie informatie vragen mogelijkheden hulp op maat Evenement ZaaKado Rotterdam

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een product dat u tijdens het evenement bent tegengekomen? Vraag dan direct een offerte aan via info@zaakado.nl. Of bel ons via telefoonnummer: 085-4863750. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*