In de promotionele branche noemen wij het allemaal een bierwaaier. Maar waarom alleen met bier? Er passen bijvoorbeeld ook koffiebekers in!Koffiedrager cadeau afdeling delen bierwaaier festival events 6 biertjes

Cadeau voor de hele afdeling

Zoekt u een leuk cadeau voor de hele afdeling / of om met elkaar te delen? Met deze koffiewaaier bent u van succes verzekerd. Voor een aantal van onze klanten leveren wij de koffiewaaier inclusief bedrukte koffiebekers. Zowel van glas, karton etc.

Ontwerp uw eigen ‘unieke & functionele” beker

Het leuke is dat je met de bedrukking van de koffiebekers ook net weer even andere leuke dingen kunt bedenken. Bijvoorbeeld deze variant:

Kartonnen koffiebeker bedrukt, originele bedrukking koffiewaaier relatiegeschenken

Hoe makkelijk is het als je direct de naam, koffie voorkeur en suiker of melk kunt noteren op het bekertje! Het is zeker ook MVO omdat het bekertje steeds opnieuw gebruikt kan worden omdat je altijd weet van wie die was.

Evenement / festival geschenk

Natuurlijk is het ook een heel geschikt artikel voor een evenement of festival om in één keer 6 biertjes mee te kunnen nemen. Nog makkelijker is hij met een lanyard.

Soorten koffiewaaier / bierwaaier

Er zijn heel wat soorten bierwaaiers, bierplu’s, koffiedragers op de markt. Hieronder een overzicht van een aantal verschillende maar vraag ons gerust om advies welke het beste bij uw wensen aansluit.

Koffietray met uw logo bedrukt

koffiedrager koffietray cadeautip afdeling koffiebeker relatiegeschenken bedrukken logo ZaaKado Rotterdam

Koffie tamboerijn met een knipoog 😉

bier tamborijn giveaway festival event koffiedrager relatiegeschenken premiums ZaaKado Rotterdam

Koffiewaaier met doming sticker en lanyard (vanaf 100 stuks leverbaar) – ook voor bier!

bierwaaier koffiewaaier met logo cadeau hele afdeling handig functioneel zaakado rotterdam relatiegeschenken

Koffiewaaier met uw logo?

Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op via info@zaakado.nl!

Of heeft u misschien even geen inspiratie voor een succesvol geschenk voor uw doelgroep? Wij maken graag een creatief voorstel op maat.  Neem contact met ons op via info@zaakado.nl of bel ons gerust via telefoonnummer: 085-4863750.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*