ZaaKado nieuw in Rotterdam zaakado.nl
Kers op de taart - ZaaKado

Kers op de taart! ZaaKado Rotterdam

Vandaag is ZaaKado in de schijnwerpers gezet met een mooi artikel op de website van de PromZ, het platform voor actiemarketing, promotionele producten en diensten in de Benelux. Na het daverende succes van ZaaKado op het PromZ event is dit artikel een prachtige kers op de taart.

“ZaaKado: nieuw in Rotterdam”  

30/04/15 PromZ blog
Het onlangs opgerichte ZaaKado te Rotterdam kent drie pijlers: premiums en relatiegeschenken, loyalty- en motivatieprogramma’s en Kadoshopmanager, een online tool waarmee opdrachtgevers zelf een geschenk- en beloningsysteem kunnen beheren.

Zaakado, gevestigd in Rotterdam, is opgericht door William Schildwacht, die eerder werkzaam was bij Novelties (dat eind vorig jaar de deuren moest sluiten). Over Kadoshopmanager zegt Schildwacht: “De opdrachtgever maakt in een minuut een uniek account aan met gebruikersnaam en wachtwoord. Vanuit dit account bepaalt hij welke personen een cadeau gaan ontvangen. Dat kan individueel, maar ook in bulk via een Excellijst. Op het uitgekozen moment ontvangen geselecteerde personen een persoonlijke e-card geheel in de stijl van de organisatie en in de sfeer van de gelegenheid. Deze kaart is voorzien van een unieke vouchercode die ontvangers kunnen verzilveren in een persoonlijke thema-webshop met een op maat geselecteerd assortiment. De vouchercode wordt vormgegeven in de eigen huisstijl, met de naam en het logo van de organisatie en met een door de opdrachtgever gekozen boodschap. Bovendien heeft de voucher net als de bijbehorende webshop een thema-uitstraling die past bij de gelegenheid.”

Bron: PromZ. De link: http://www.promz.nl/zaakado-nieuw-in-rotterdam.promz1

Wat is er leuker dan iemand blij maken?

Wat is er nou leuker dan iemand blij maken? Of het nu gaat om een luxe geschenk of een kleine, onverwachte verrassing, gegarandeerd dat er een glimlach verschijnt op het gezicht van de ontvanger. En je krijgt er zoveel voor terug. Waardering, aandacht, betrokkenheid, trouw. Dat geldt voor ons privé, maar misschien nog wel meer voor organisaties. Want u wilt toch ook loyaal personeel, trouwe klanten, betrokken leveranciers en hechte relaties?

En mocht je nog op zoek zijn naar een origineel relatiegeschenk, een loyaliteits of spaarcampagne of een keuzeconcept voor Kerst, Verjaardagen, Geboortes? Bekijk dan KADOSHOPMANAGER.NL.  Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*