Onze diensten

Auto's Pand ZaaKado, Veldkersweg 18A, relatiegeschenken en kerstpakketten

“Geven is het nieuwe krijgen”

Hoogst waarschijnlijk heeft u ook vanuit huis meegekregen: Wat je geeft is wat je krijgt!  Om betrokkenheid, aandacht, loyaliteit te ontvangen, zal je het ook moeten geven. Vandaar onze slogan: Geven is het nieuwe krijgen!  Alles waar ZaaKado zich voor inzet heeft als doel om te: motiveren, stimuleren, onderscheiden, prikkelen, opvallen, waarderen, belonen & bedanken.

Onze diensten

Wij zijn uw partner en totaalleverancier bij het aangaan en verstevigen van de relatie met uw personeel, klanten, leveranciers en zakelijke relaties. Wij streven naar intensieve samenwerkingen met onze klanten. Persoonlijk aandacht, een vast contactpersoon, eerlijk advies, met elkaar meedenken en aan elkaar denken bij dat ene leuke artikel. Zo realiseren we samen meer betrokkenheid, loyaliteit en hogere omzetten. ZaaKado bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Promotieartikelen & Premiums

  • Relatiegeschenken / Themageschenken

  • Kerstpakketten met beleving!

  • Loyaliteitsprogramma’s B2B – B2C – B2E

  • Online kado Keuzeconcepten

Loyaal

Als klant van ZaaKado profiteert u zelf ook van vele voordelen. Kijk hier voor meer informatie over ons eigen ZaaKado loyaliteitsprogramma. Elke order is punten waard waarmee u prachtige cadeau kunt uitzoeken of gratis relatiegeschenken kunt uitkiezen.

Certificering
PPP ZaaKAdo lidmaatschap

Platform Promotional Products is de Nederlandse branchevereniging voor bedrijven die promotionele producten vermarkten. PPP stimuleert branchebrede professionaliteit en ontwikkeling en verspreiding van vakkennis. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt hier een sleutelpositie in. PPP streeft naar meer bewustwording over effectiviteit en rendement van promotionele producten voor een grotere rol binnen de marketing mix. PPP is de maatschappelijk erkende spreekbuis voor de branche en gesprekspartner van en naar stakeholders.

Code of conduct Code of Conduct logo ZaaKado

De door ons getekende Code of Conduct is scherp en focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en werknemers omstandigheden. Dit zit het DNA van ons bedrijf en speelt een belangrijke rol tijdens de besluitvormingsprocessen. Bekijk onze schriftelijke verklaring: CSR Code of Conduct PPP – ZaaKado

Businesslid VOC

ZaaKado BV is trots businessclub lid & sponsor van VOC – ROTTERDAMSCHE CRICKET & VOETBALVEREENIGING

ZaaKado B.V., Veldkersweg 18A, 3053 JR ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl

Volg ons op social media:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin