Onze WEBSHOPS

Relatiegeschenken & Promotionele producten

In onze webshop staat het assortiment van onze 6 totaalleveranciers in relatiegeschenken & promotionele artikelen opnemen. Vergis u niet, dit zijn meer dan 70.000+ verschillende artikelen! U kunt eenvoudige selecteren op categorie, kleur, prijs enzovoort. Hier kunt u inspiratie opdoen, direct uw bestelling plaatsen of een offerte opvragen. Maar bent u op zoek naar unieke, bijzondere en niet alledaags artikelen? Dan gaan wij speciaal voor u op zoek naar dat ene unieke / opvallende product! Klik op de button om naar onze webshop te gaan.

 PROMOTIONAL  WEBSHOP
Komt u er even niet uit?

Wij doen niets liever dan een mooie creatieve presentatie voor u te maken voor een bepaald thema of geefmoment. Samen met u het perfecte geschenk te vinden daar gaat ons hart sneller van kloppen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Voor inspiratie kunt u alvast onze ZaaKadoTips bekijken.

Kerstpakketten – al vanaf 1 stuk leverbaar!

ZaaKado biedt een breed assortiment prachtige reeds samengestelde Kerstpakketten. Deze kunt u al vanaf 1 stuk online bestellen en afrekenen. Wij hebben gekozen voor kerstpakketten die zich onderscheiden van de grotere spelers zoals de Makro & Sligro. Net even wat luxer, creatiever en veelzijdiger. Daarnaast pakken wij ook dit jaar weer dé hit van 2014 op. De XL véél -> voor weinig pakketten! Dit zijn de pakketten met veel te consumeren producten tegen een zeer scherpe prijs! Onze kerstpakketten webshop 2015 is online!

 KERST   WEBSHOP

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin