Kies voor ZaaKado, uw totaalleverancier!

samenwerken-zaakado-relatiegeschenken-promotionele-artikelen-creativiteit-loyaliteit-vernieuwing

Creatief, loyaal & altijd vernieuwend!

Aandacht geven aan onze leveranciers, klanten en medewerkers, zo blijven we met elkaar, aan elkaar denken en ontstaan er de mooiste creatieve ideeën! Wat is er nou leuker dan samenwerken en uiteindelijk dat ene artikel, kerstgeschenk of loyaliteitsprogramma ontwikkelen waarmee u écht opvalt en u omzetten ziet stijgen!

Totaalleverancier

ZaaKado is uw partner voor al uw zakelijke geschenken voor medewerkers en zakelijke relaties. Of het nu gaat om kerstgeschenken, beurs give-aways, verjaardagen van uw medewerkers, bedrukte pennen of powerbanks. Echt uniek is dat wij onze verschillende onderdelen ook kunnen combineren. Bijvoorbeeld:

  • Kerstpakketten waarin wij artikelen kunnen toevoegen die bedrukt zijn met uw bedrijfslogo of tekst.
  • Loyaliteitsprogramma waar uw klanten kunnen sparen voor promotionele artikelen met hun eigen bedrijfslogo.
Werkwijze

Bij ZaaKado heeft u een vast aanspreekpunt. Wij komen graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw specifieke business, de bedrijfssfeer en wij nodigen u van harte uit om ook een keer bij ons een kop koffie te drinken in Rotterdam. Zo leer je elkaar beter kennen en zullen onze voorstellen ook steeds beter aansluiten op uw wensen.

Spoed aanvragen

Heeft u een spoed aanvraag dan gaan wij tot het uiterste. Wij zijn voor spoed aanvragen in het weekend te bereiken via info@zaakado.nl o.v.v. SPOED. Daarnaast kunnen wij door onze goede & jarenlange samenwerking met onze ‘huis’ drukker vaak nog op tijd leveren.

Nieuwste ontwikkelingen

Vanwege onze nauwe samenwerking met de leveranciers en beursbezoeken zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste producten & ontwikkelingen. Met beursbezoeken nemen wij altijd onze klanten in gedachte mee. Altijd op zoek naar leuke nieuwe gadgets. Als we iets vinden dan ontvangt u vrijblijvend een afbeelding / offerte en indien gewenst we rijden even langs om de samples te laten zien.

Software die alles kan!

Vernieuwing zoeken wij o.a. in slimmer werken, nieuwe concepten en dat alles via onze eigen web-based software. Iedereen moet doen waar hij goed in is. Daarom kiezen wij voor een intensieve samenwerking met een zeer professionele ICT partner die onder andere ook voor ZIGGO alles bouwt en onderhoudt. Onze spaar- & loyaliteitsprogramma’s kunnen op elke gewenste manier gekoppeld worden aan uw verkoopsysteem of CRM.

Kadoshopmanager.nl

Het nieuwste van het nieuwste! U bent vast al wel bekend met de online keuzeconcepten met kerst. Kadoshopmanager.nl is vergelijkbaar maar toch héél anders! U maakt namelijk zelf in een paar minuten een kadoshop in uw eigen huisstijl + logo.  Voor 11 verschillende geefmomenten (denk aan: verjaardagen, prestatiebeloningen, geboorte, huwelijk etc) kunt u een kadoshop creëren en kado-vouchers weggeven aan uw medewerkers en/of zaken relaties. Deze online tool is kosteloos te gebruiken en is super  eenvoudig! Lees er alles over op www.kadoshopmanager.nl.

Kado-assortiment

Ook onze wijze van samenwerken met onze leveranciers is vernieuwend. Ons enorme cadeau aanbod in onze loyaliteitsprogramma’s en Kadoshopmanager.nl is echt vernieuwend. Wij hebben onze software gekoppeld aan die van onze cadeau leveranciers. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in ons aanbod. Geen oude meuk die nog over is van vorig jaar… dat zien namelijk ook de ontvangers en die willen elk jaar met Kerst weer worden verrast met mooie nieuwe artikelen!

Online inspiratie promotionele artikelen

Natuurlijk hebben wij een uitgebreide webshop met meer dan 50.000 promotionele artikelen. Dit is slechts een selectie van de meest gekozen promotionele artikelen. De webshop is super handig voor inspiratie en u vindt er pennen, paraplu’s, tassen, powerbanks, usb sticks, snoep, drinkflessen, keramiek, lanyards etc. Overzichtelijk, makkelijk op kleur te zoeken en direct te bestellen.

Maar voor dat ene unieke, onderscheidende, thematische of branche gerelateerde product weten wij inmiddels wel onze weg te vinden in de promotionele wereld. Het totale aanbod is immens groot. Samen vinden we altijd het artikel met de WAUW-factor!

Social media

Wekelijks publiceren wij op onze website: ZaaKadotips & Blogs met leuke vernieuwende producten & ideeën! Volg ons via social media en blijf altijd op de hoogte.

Het begin van succes = kennismaken!

  MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op social media:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*