Laat u uitgebreid inspireren op 12 september 2017!

Graag nodigen wij u uit om dinsdag 12 september 2017 langs te komen tijdens het ZaaKadotip Event. ZaaKado organiseert twee keer per jaar een in-house evenement, waar alle (zakelijke) relaties kennis kunnen maken met onze producten en diensten. Afgelopen februari stonden onder andere de thema’s voorjaar, zomer en Pasen centraal. Het komende evenement staat in het teken van de winter en eindejaarsgeschenken (Sinterklaas en Kerst). Ook de nieuwste en kleinere (brievenbus geschikte) relatiegeschenken komen aan bod. Heeft u interesse in relatiegeschenken en/of het schenken van kerstpakketten? Dan bent u van harte welkom!

ZaaKadotip Event beurs evenement relatiegeschenken uitnodiging zakelijke relaties inspiratie producten diensten service wijnproeverij ZaaKado Rotterdam

Wat kunt u verwachten?

Wij hopen u tijdens het event te verrassen, informeren en inspireren. Om dit te kunnen bereiken hebben wij onze leveranciers uitgenodigd om hun producten te presenteren, proeven en te laten testen. Onze benedenverdieping zal ingericht worden als beursvloer. De bovenverdieping wordt omgetoverd tot een kerstpakketten showroom. En natuurlijk is er een uitgebreide een wijnproeverij van onze wijnleverancier.

Om 11:00 uur & om 15:30 uur, geeft Reclamebureau Nijgh een interactieve Marketing & Communicatie presentatie. Hoe kunt u het best relatiegeschenken en give-aways inzetten voor uw bedrijf? En hoe pakt u dit vervolgens aan? Alle belangrijke vragen, tips en trucs worden behandeld. Hiervoor dient u zich aan te melden.

Aanmelden

Wie zich aanmeldt krijgt goed gevulde goodiebag en is gegarandeerd van een plekje voor u tijdens de interactieve presentatie. Ook maakt u tijdens de presentatie kans op een ‘mini scan’ van uw bedrijf, door het reclamebureau. U kunt zich aanmelden door middel van het online formulier:

Direct aanmelden: klik hier 

ZaaKadotip Event beurs evenement relatiegeschenken presentatie workshop seminar reclamebureau reclamebureaus tips ZaaKado Rotterdam

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 12 september 2017

Waar: Veldkersweg 18A, 3053 PL Rotterdam

Tijd: 10:00 tot 18:00 (inloop is de gehele dag)

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het ZaaKadotip Event? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Benieuwd naar het vorige event? Door het onderstaande filmpje krijgt u een goede indruk van de afgelopen ‘mini beurs’. Zien we u 12 september?

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*