Kom naar Management Support Live op donderdag 12 november in de jaarbeurs Utrecht!

  • Krijg volop inspiratie en energie tijdens het gratis congres
  • Leer hoe je aan je sleutelpositie nog beter invulling kunt geven
  • Combineer je congresbezoek met één van de 13 populaire workshops 
  • Breid je netwerk uit met liefst 2.500 vakgenoten
  • Maak op de Expo kennis met nieuwe ideeën, producten en leveranciers!

Get connected

Jouw verbindende rol staat dit jaar centraal tijdens hét secretaressecongres. Verschillende topsprekers laten je inzien en ervaren hoe belangrijk het is om deze verbindende rol optimaal te vervullen. Uiteraard krijg je daarvoor ook de nodige tips en tricks.

Daarmee spelen we in op één van de belangrijkste trends voor nu en de toekomst; kennis halen én brengen via je netwerk. Toegang tot een uitgebreid en kwalitatief goed netwerk is belangrijker dan ooit. Kennis over je contacten, intern én extern, de juiste toegang hebben, weten wie wat precies doet, waar en waarom is goud waard. Zeker voor een managementondersteuner.

Vanuit jouw sleutelpositie ben je optimaal op de hoogte en zorg je dat je de juiste informatie deelt met de juiste personen, of dat nu via de telefoon is, mail, cloudtools of per post; jij laat de tandwielen in elkaar grijpen. Jij weet dat in dit geval delen gelijk is aan vermenigvuldigen.

Naast het congres ook een selectie van de 13 meest populaire workshops over actuele thema’s in het secretaressevak. En natuurlijk krijg je op de Expo volop gelegenheid om te netwerken met 2.500 vakgenoten, organisaties en leveranciers.

Let op:
Deelname is gratis voor secretaresses! Bent u geen secretaresse? Dan kunt u gebruik maken van onderstaand entreebewijs!

Entreebewijs t.w.v. 25 euro aangeboden door ZaaKado BV

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*