Tim Jong, Projectmanager bij ZaaKado

Oude bekende

Ons team is verder gegroeid. Wij zijn enorm blij dat Tim Jong zijn weg heeft gevonden naar ZaaKado. Tim is een oude bekende, want hij werkte in het verleden al nauw met ons samen bij werkgever Novelties. Na het faillissement van Novelties zijn William Schildwacht (directeur) en Francis Velberg (projectmanager) hun eigen weg gegaan onder de naam ZaaKado BV. Tim Jong zich nu bij hen aangesloten als Projectmanager.

Nieuwe ideeën 

Tim zal zich met hart en ziel inzetten voor alle bestaande en nieuwe relaties van ZaaKado. Verder beschikt hij over handenvol kennis van zaken, oor voor de wensen van de klant, een neus voor de laatste snufjes en oog voor detail. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de branche vindt Tim moeiteloos zijn weg in de meest opvallende relatiegeschenken en promotionele artikelen. Handelsmerk is zijn voorkeur voor originaliteit  in combinatie met doeltreffendheid voor de klant.

Begroeten

‘Ik kijk er enorm naar uit om oude relaties weer te kunnen ontmoeten en nieuwe klanten bij ZaaKado te mogen introduceren’, aldus Tim. ‘Wij hebben veel te bieden. Iedereen kent ons al vanwege ons breed assortiment aan relatiegeschenken en promotionele artikelen, maar ook zijn steeds meer organisaties geïnteresseerd in onze spaarprogramma’s en loyaliteitscampagnes. Hiermee beloon je trouwe klanten of relaties en smeed je een hechte band tussen hen en je organisatie. Het  vernieuwende keuzeconcept Kadoshopmanager is werkelijk geweldig. Kadoklikken destijds bij Novelties was een keuzeconcept alleen voor kerst, Kadoshopmanager is voor alle gelegenheden in te zetten. Een fantastische online tool waarmee je in 1 minuut een kadoshop maakt in je eigen huisstijl. Juist het feit dat wij persoonlijke kadoprogramma’s hebben, spreekt de markt enorm aan. Hierdoor kan je iedereen precies dat kado geven dat hij of zij het liefst wil ontvangen.’

Tim Jong, Projectmanager bij ZaaKado B.V.

Tim Jong ontmoeten?

Wilt u Tim persoonlijk de hand schudden of met hem sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel hem gerust of stuur een e-mail.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*