Speelkaarten bedrukken met uw logo is een leuke & functionele giveaway!Speelkaarten bedrukken kaartspel in blikken doos bedrukt relatiegeschenk logo giveaway studenten transport universiteit scholen ZaaKado

Speelkaarten bedrukken is een leuke manier om uw klanten, personeel etc. te bedanken. Het is handzaam en wordt niet snel weggegooid. Uw logo zal deel uit gaan maken van de gezellige familie momenten, bij vrienden, sportclubs, collega’s. Uw logo is gedurende het spel constant in beeld! Zorg er wel voor dat u goede speelkaarten geeft. Als ze snel stroef worden dan verdwijnen ze helaas ook weer snel in de prullenbak.

Inzetbaar voor o.a.:
  • Als giveaway op beurzen & evenementen
  • Nieuw product / dienst onder de aandacht brengen
  • Als cadeau bij een winactie op social media
  • Om te verkopen in een souvenierwinkel met afbeelding van uw stad erop.
  • Als extra non-food cadeauartikel in uw kerstpakket of VrijMiBo pakket (dit verzorgen wij ook graag voor u)
  • Als giveaway voor zakenrelaties of denk aan medewerkers die vaak onderweg zijn
  • Als relatiegeschenk voor uw klanten of zakenrelaties.
Speelkaarten bedrukkencustom made Speelkaarten kaartspel relatiegeschenk giveaway studenten transport universiteit scholen ZaaKado

Wij kunnen speelkaarten bedrukken met uw logo eventueel inclusief full colour bedrukking op het luxe kartonnen doosje. Ze kunnen ook verpakt worden in een doosje naar wens bijv. met deksel of juist zonder doosje met alleen een cellofaan. Samen zoeken we naar het kaartspel welke aansluit bij uw wensen en uw budget.

Doelgroep & naamsbekendheid 

Zoals bij elk relatiegeschenk is het heel belangrijk om van te voren te bepalen of het geschenk bij uw doelgroep past. Een advocaat zal minder snel warm voor lopen voor een kaartspel dan bijvoorbeeld studenten! Speelkaarten bedrukken is een goede tool om uw naamsbekendheid te vergroten. Erg geschikt voor: bouwbedrijven, aannemers, ict, makelaarskantoren, universiteiten, scholen,  transportbedrijven, winkeliers, verhuurders, evenementenbureaus, casino’s, toerisme, uitzendbureaus, reisbureaus, souvenierwinkels in musea en pretparken enzovoort.

Prijzen & minimale afname

De richtprijs bij 500 st. (standaard) speelkaarten bedrukken met een full colour bedrukking op 1-zijde van de speelkaarten en een full colour bedrukking op het doosje is: € 2,35 per stuk exclusief BTW. De minimale afname is 75 stuks.

Uw eigen kaartspel bedacht? – Wij maken uw speelkaarten custom made!

Heeft u een eigen kaartspel bedacht? Dan kunnen wij uw eigen kaartspel realiseren! Bijvoorbeeld super leuk om uw boodschap kenbaar te maken door middel van een vragen& antwoorden kaartspel. Wilt u hier meer informatie over neem dan telefonisch contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden en maken wij graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in speelkaarten bedrukken met uw logo? Vraag direct een offerte op maat aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085-4863750. Of wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Speelkaarten bedrukken custom made kaartspel relatiegeschenk giveaway studenten transport universiteit scholen ZaaKado

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*