Relatiegeschenken totaalleverancier

code of conduct ZaaKado relatiegeschenken corporate gifts geen kinderarbeid Rotterdam

Aandacht geven aan onze leveranciers, klanten en medewerkers. Zo blijven wij aan elkaar denken en ontstaan er de mooiste creatieve ideeën! Wat is er nou leuker dan samenwerken en uiteindelijk dat ene artikel, kerstgeschenk of  spaar- en/of loyaliteitsprogramma ontwikkelen waarmee u zich echt onderscheidt.

Creatief ontzorgen

Een partner die de weg weet in de promotionele wereld en daardoor hét geschenk voor u vindt waar u zelf nog niet over had nagedacht. Eventueel kan onze DTP-er u ontzorgen in het ontwerpen van het artwork.

Totaalleverancier

Wij bedenken, produceren en regelen alles wat te maken heeft met het geven van geschenken aan medewerkers, klanten, prospects etc. voor elk gewenst geefmoment! Of het nu gaat om bedrukte promotieartikelen, fruit met uw logo, kerstpakketten samenstellen (in onze mega kerst showroom).

Voorraadbeheer relatiegeschenken

Wij kunnen uw relatiegeschenken in een tijdbesparende en overzichtelijke webshop aanbieden zodat de verschillende vestigingen binnen uw organisatie gemakkelijk zelf de voorraden kunnen zien en bestellen. Lees er alles over: Webshop fulfillment. Wij regelen écht alles om u compleet te ontzorgen!

Adequaat & snel

Wij kennen u en uw organisatie van binnen en buiten, dat is de missie. Daarom komen wij graag bij u langs om een beeld te krijgen van uw specifieke business, de bedrijfssfeer en wij nodigen u van harte uit om ook een keer bij ons een kop koffie te drinken in Rotterdam. Zo leer je elkaar beter kennen en zullen onze relatiegeschenken ook steeds beter gaan aansluiten op uw wensen. Wij gaan voor een langdurige samenwerking!

Code of conduct

De door ons getekende Code of Conduct is scherp en focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en werknemers omstandigheden. Dit zit het DNA van ons bedrijf en speelt een belangrijke rol tijdens de besluitvormingsprocessen. 

Van deze tijd!

Vernieuwing zoeken wij o.a. in slimmer werken, nieuwe concepten en dat alles via onze eigen web-based software. Iedereen moet doen waar hij goed in is. Daarom kiezen wij voor een intensieve samenwerking met een zeer professionele ICT partner die onder andere ook voor ZIGGO alles bouwt en onderhoudt. Onze relatiegeschenken webshops / spaar- & loyaliteitsprogramma’s kunnen op elke gewenste manier gekoppeld worden aan uw verkoopsysteem of CRM.

Social media 

Wekelijks publiceren wij op onze website: ZaaKadotips & Blogs met leuke vernieuwende producten & ideeën! Volg ons via social media of meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Code of Conduct logo ZaaKadoPPP ZaaKAdo lidmaatschap

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin