Koffiemok on the go.

Het succes van een relatiegeschenk hangt af van een aantal factoren. Het is niet alleen belangrijk dat het gekozen product past bij de doelgroep en dat het geschenk is voorzien van een herkenbaar logo voor naamsbekendheid. Het is ook essentieel dat het relatiegeschenk bruikbaar is voor de ontvanger. U wilt natuurlijk niet dat het relatiegeschenk verdwijnt in een kast. Een bedrukte koffiemok is een goed voorbeeld van een handig én bruikbaar relatiegeschenk.

Breed inzetbaar

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor uw medewerkers? Of toch voor uw zakelijke relaties? Een bedrukte koffiemok is niet alleen geschikt voor deze doelgroepen, die het geschenk op werk en onderweg kunnen gebruiken. Indien het geven van een koffiemok als relatiegeschenk past bij uw bedrijf of organisatie, kunt u de mokken zelfs uitdelen aan consumenten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een winactie of promotionele actie. Extra leuk voor bedrijven in de horecabranche!

koffiemok-full-colour-bedrukken-bedrukt-drukken-logo-huisstijl-branding-persoonlijk-kleuren

Een full colour bedrukte koffiemok

Een bedrukte koffiemok is niet alleen een geschenk dat de ontvanger écht kan gebruiken, maar ook een goed middel voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. De koffiemok is verkrijgbaar in verschillende kleuren en rondom en all over te bedrukken. Zo kan de stijl van de mok geheel aangepast worden aan uw wensen. De koffiemok is verkrijgbaar in twee formaten: 300 ml of 350 ml.

koffiemok-koffie-thee-koffiemok-thermos-thermosmok-mok-beker-reisbeker-lekvrij

Vaatwasserbestendig

De full colour bedrukking van de koffiemok wordt met een speciale technologie gerealiseerd. Het ‘in-mould labelling’ proces zorgt ervoor dat de gewenste visualisatie als het ware in het materiaal wordt geprint. Door deze technologie is niet alleen de mok zelf maar ook de bedrukking vaatwasserbestendig.

koffiemok-doelgroepen-klanten-medewerkers-weggeven-naamsbekendheid-imago-multifunctionee

‘Drink Me’ lepel

Naast alle verschillende kleur- en bedrukkingopties, waar wij graag meer over vertellen, kan de koffiemok ook geleverd worden met een Drink Me lepel. De lepel sluit het drinkgaatje af waardoor de koffiemok nóg gebruiksvriendelijker wordt.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de bedrukte koffiemokken? Vraag dan direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085-4863750. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*