Op dinsdag 12 september bent u van harte welkom op ons ZaakadoTip event – najaarseditie met de nieuwste gadgets en leukste relatiegeschenken. Naast geschenken inspiratie kunt u ook een interactieve presentatie volgen van Reclamebureau Nijgh. Hiervoor dient u zich in te schrijven via aanmelden hieronder.

AANMELDEN

Onderwerp:

The Matrix – een praktisch framework waarmee je elk communicatievraagstuk kunt beantwoorden!

Communicatie, sales, marketing, adverteren, branding … het voelt voor veel ondernemers als een drama. Je kunt er eindeloos in investeren, terwijl onduidelijk blijft wat het oplevert. Het geheel staat bol van het jargon en zodra je meegaat in een hype dient de volgende zich al weer aan. Specialisten spreken elkaar tegen en niemand lijkt te weten of en hoe alles samenwerkt. Kortom, waar moet je beginnen en waar steek je wel of geen geld in?

Wat weet u na deze presentatie?

Nijgh, het meest ervaren reclamebureau van Europa, maakt graag een eind aan die onzekerheid. In deze presentatie presenteert Nijgh ‘The Matrix’, een overzichtelijk framework waarin je elke vraag over je merk en je communicatie kunt plaatsen. En dus ook constructief kunt beantwoorden. Neem dus vooral de meest prangende vraag over het merk en de communicatie van jouw organisatie mee. Dan bekijken we ter plekke hoe die past in The Matrix en hoe je het antwoord aanvliegt.

AANMELDEN

Meer over Reclamebureau Nijgh

Nijgh is het Rotterdamse reclamebureau dat al 180 jaar gelooft in de kracht van merkenthousiasme. Met een gezonde mix van conceptdenkers, strategen en creatieve aanpakkers helpt Nijgh merken bij het (her)ontdekken en ontwikkelen van hun merkfundament, merkidentiteit, merkstrategie en effectieve, online én offline, communicatie.

Meer weten over Nijgh? Neem een kijkje op onze website?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*