Powerbanks zijn & blijven ook dit jaar een graag ontvangen relatiegeschenk!

Powerbanks zijn externe accu’s, die kan worden gebruikt als extra stroombron voor de mobiele telefoon, tablet-pc, e-reader, satelliet gestuurde navigator of mediaspeler. Wanneer u de powerbank aansluit op het apparaat, kunt u het apparaat blijven gebruiken terwijl het wordt opgeladen.

Welke capaciteit heeft u nodig?

Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten (milliampère per uur/ mAh), dit is de capaciteit van de accu en het aantal interne cellen dat stroom kan bevatten.

De iPhone 6 heeft een accucapaciteit van 1.810 mAh maar vereist een draagbare accu met een capaciteit van ongeveer 2.100 mAh om volledig mee te kunnen opladen. Dit komt doordat u de smartphone waarschijnlijk wilt blijven gebruiken tijdens het laden en er voor het “laadproces” zelf ook energie nodig is.

De iPad Air 2 heeft een accucapaciteit van ongeveer 8.000 mAh. Dit apparaat zal een draagbare accu met een capaciteit van 10.000 mAh nodig hebben om helemaal te kunnen opladen.

Bekijk hoeveel u met welke capaciteit kunt opladen:

powerbanks hoeveel capaciteit heb ik nodig mah ipad smartphone

Altijd bereikbaar!

Smartphones en tablets maken nu een substantieel deel uit van ons dagelijks leven – hoe zouden we zonder moeten? Op dat moment kan de draagbare accu uitkomst bieden – hiermee kunt u in contact blijven met uw digitale leven. Met een draagbare accu kunt u uw apparaat overal en altijd opladen wanneer dat nodig is.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Dit apparaat is het snelst groeiende product op de huidige markt. Het is verkrijgbaar in alle vormen, maten en accucapaciteiten. Maar LET OP er zijn enorm veel verschillen in kwaliteit en betrouwbaarheid. ZaaKado werkt alleen samen met gecertificeerde fabrikanten.

Hoe werken powerbanks?

De hoeveelheid energie die u kunt opslaan in een draagbare accu wordt uitgedrukt in mAh (milliampère-uren). Het aantal mAh geeft aan hoeveel continue stroom per uur de accu kan leveren. Een accu van 1.500 mAh zal ten minste 1.500 milliampère gedurende één uur kunnen leveren. Voordat u uw smartphone of tablet-pc oplaadt, dient u te weten wat de accucapaciteit is, daarnaast heeft u een draagbare accu nodig met gelijke of grotere capaciteit om uw apparaat volledig op te laden.

Uw apparaat wordt wel opgeladen maar niet voor 100% wanneer u een draagbare accu aansluit met minder capaciteit dan uw apparaat. Tot slot is het nuttig stil te staan bij het aantal ampères dat uw draagbare accu kan leveren, 1A is geschikt voor smartphones maar voor tablets heeft u 2A of hoger nodig.

Materialen

Een powerbank kan in verschillende vormen en afmetingen en van verschillende materialen worden gemaakt, zoals plastic, pvc, aluminium, leer etc. Hierdoor is het een perfect reclameproduct, want het merkgebied is over het algemeen groot en prominent.

Afkortingen
  • mAh Accucapaciteit Milliampère-uren (mAh) is belangrijk omdat het de gemakkelijkste manier om de capaciteit te onderscheiden van een accu. Hoe hoger de mAh, hoe langer de accu werkt.
  • mA Laadsnelheid Ampère ingekort tot mA geeft de stroomsnelheid aan van elektriciteit. Alle accu‘s worden beoordeeld op de rating. 1 ampère is voldoende voor smartphones maar u heeft 2,1 ampère nodig om tablets op te laden.
WEBSHOP

In onze webshop vindt u een groot deel van ons assortiment aan Powerbanks. Maar u kunt ook altijd bellen of mailen voor persoonlijk advies op maat.

Offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een powerbank of een ander geschenk? Vraag direct een offerte op maat aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085-4863750.

Onze passie is: Creatief meedenken, Adviseren & Ontzorgen!

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*