Hét Groeiende Potlood

Wanneer het Groeiende Potlood te kort is om mee te schrijven, is het klaar om geplant te worden!
Groeiende potlood met zaden peterselie met uw bedrijfsnaam gravure als uniek origineel relatiegeschenk MVO ECO duurzaam groen CSR ZaaKado

Hoe werkt het?

Aan het uiteinde van elke potlood zit een zaadcapsule van hoge kwaliteit welke is gemaakt van wateroplosbaar materiaal. Als het potlood ‘op’ is dan steek je het uiteinde in de aarde. Uit het potlood groeien dan heerlijke verse kruiden, knapperige groenten of eetbare bloemen. Het groeiende potlood is gemaakt van natuurlijke materialen: het potlood is van cederhout, terwijl “het uiteinde” is gemaakt van een mengsel van klei en grafiet, en dus geen lood.

Groeiende potlood met zaden met uw beeldmerk als uniek origineel relatiegeschenk MVO ECO duurzaam

De zelf gekweekte kruiden, groenten of bloemen kunnen worden gebruikt in de keuken om een ​​gerecht de perfecte smaak te geven.

MVO relatiegeschenkGroeiende potlood met zaden met uw bedrijfsnaam gravure als uniek origineel relatiegeschenk MVO ECO duurzaam groen CSR

Wilt u iets innovatiefs of unieks geven aan uw klanten? Een doosje met Groeiende Potloden kan worden gebruikt om het bewustzijn te verhogen of een speciaal bericht te promoten. Zo kan bijvoorbeeld het groeiende potlood gebruikt worden in de context van een speciale gebeurtenis of de lancering van een nieuw product. Het is verkrijgbaar in een aangepaste versie, waar uw bedrijfslogo of speciale tekst op het potlood gegraveerd kan worden.

Ook gewoon leuk!

Het is natuurlijk een héél MVO, Eco, Groen, duurzaam etc. relatiegeschenk maar het is ook gewoon ontzettend origineel, vernieuwend & super leuk om te geven! Maar let op dat het wel bij uw organisatie moet passen. Werkt u met chemicaliën dan is het wellicht niet het meest passende.

Kwaliteit

Met grote zorg zijn de zaden van het potlood gekozen. Ze ontkiemen snel: dat wil zeggen binnen 1-3 weken, afhankelijk van het soort zaad. De meeste planten kunnen zowel binnen als buiten worden gekweekt. In landen met een gematigd klimaat, is het ‘t beste om ze te planten in de zomer, omdat de plant veel zonlicht nodig heeft om te kunnen groeien.

De potloden ruiken zelfs geweldig!

MVO relatiegeschenk groeiende potloden met zaad capsule ZaaKado rotterdam duurzaam Eco

Groeiende potloden met uw logo?

Wilt u een offerte ontvangen? Of heeft u misschien even geen inspiratie voor een succesvol geschenk voor uw doelgroep? Wij maken graag een creatief voorstel op maat.  Neem contact met ons op via info@zaakado.nl of bel ons gerust via telefoonnummer: 085-4863750.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

MVO relatiegeschenk groeiende bloeiende potloden met zaad capsule ZaaKado rotterdam duurzaam Eco

kruiden groeiend potlood relatiegeschenken zaakado rotterdam MVO

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*