Originele paasgeschenken met/zonder uw logo 2016!

Chocolade paasei gevuld met handwerk bonbons ZaaKado chocolade relatiegeschenken
De leukste en meest originele Paasgeschenken, Paas relatiegeschenken voor 2016!

Wilt u een origineel paasgeschenk, paaspresentje of paaspakket bestellen voor uw personeel, vrijwilligers of relaties? Dan bent u bij ZaaKado BV aan het goede adres! Bekijk dus nu ons assortiment van Paasgeschenken en Paaspakketten en verras als bedrijf uw klanten, werknemers of uitzendkrachten met een geschenk of attentie voor Pasen! Natuurlijk hebben wij ook Fairtrade chocolade met Pasen.

Paashaas of heerlijk gevulde luxe paaseieren bestellen en voorzien van uw logo? Op deze manier maakt u er een uniek bedrijfsgeschenk of relatiegeschenk van. Makkelijk en op de door u gewenste levertijd op uw kantoor. Wij denken graag met u mee, zodat u indruk kunt maken bij uw werknemers, secretaresse of personeel met een leuke persoonlijke boodschap of juist bij uw klanten en relaties met uw logo.

Chocolade paasgeschenken:

 

Premium pralines bonbons Pasen Paasgeschenk bedrukt met uw logo ZaaKado relatiegeschenken

Paasei met eigen afbeelding geprint of logo. Luxe paasgeschenken Zaakado rotterdam chocolaatjes verpakt in hollandse bloemen, tulpen. Leuk relatiegeschenk voor uw buitenlandse relaties, Zaakado relatiegeschenken

Paas chocoladetablet Paasgeschenk chocoladekaart ZaaKado relatiegeschenken Paas geduldspel van chocolade. Leuke originele giveaway ZaaKado

Chocoladereep Volijk Pasen Lente en bedrukking logo ZaaKado relatiegeschenkenChocoladereep Volijk Pasen en bedrukking logo ZaaKado relatiegeschenken

Paasmailing die brievenbus geschikt is?

Een leuke Paasaktie of voorjaarsaktie? Met een personeelsgeschenk of bedrijfsgeschenk zal dit zeker een onuitwisbare indruk bij uw klanten achterlaten! Wij hebben Paasgeschenken in onze collectie die door de brievenbus passen, dus weinig porto kosten! Denkt u eens aan Paas pralines of een chocolade telegram. Het verzenden van uw paaspakket of paasgeschenk in onze unieke brievenbus-geschikte-doosjes, wij verzorgen het graag voor u! Zo verrast uw onderneming niet alleen een stichting of bedrijven, maar ook scholen, sportverenigingen en horeca gelegenheden op een leuke manier!

Certificaten & ingrediënten

Om een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en hygiëne te waarborgen werken wij met een leverancier die BRC A-Grade is gecertificeerd. Daarnaast wordt er voor de samenstelling van de producten onder meer gebruik gemaakt van Fairtrade (Max Havelaar), UTZ Certified en EKO ingrediënten.

Eieren zoeken met de kinderen – kleine paas attentie!

Paasgeschenken eieren zoeken emmer voor kinderen relatiegeschenken ZaaKado rotterdam

Bekijk méér originele paasgeschenken in onze webshop!

Offerte

Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie of een offerte op maat. Zoekt u iets speciaals? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek!

Volg ons op Facebook, Linkedin, Youtube en Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke geschenken!

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl|www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin