Creatief voorstel op maat!

ZaaKado denkt met u mee, thema gerichte, zeer creatieve ideeën.

Creatief ontzorgen!

ZaaKado onderscheidt zich in persoonlijke aandacht, creativiteit en maatwerk. Soms worden er zelfs (dure) reclamebureaus ingeschakeld voor het vinden van effectieve promotieartikelen & relatiegeschenken, terwijl wij alle beurzen afstruinen naar de leukste & nieuwste artikelen die wij u zo kunnen voorstellen.

Creatief voorstel Idee creatief voorstel relatiegeschenken zaakado rotterdam

Het is heel begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer ziet in de wereld van (on)bedrukte relatiegeschenken & promotieartikelen. Wij maken graag een vrijblijvend creatief voorstel op maat.

U kunt ons via info@zaakado.nl of via 085-4863750 benaderen voor een creatief voorstel op maat.

“Als wij het niet hebben, heeft u het niet nodig!”

Op het gebied van promotieartikelen en luxe relatiegeschenken kunnen wij eigenlijk alles wat u zoekt leveren. In onze webshop staat een selectie van de meest voorkomende geschenken om het voor u overzichtelijk te houden. Vergis u niet, dit zijn nog steeds meer dan 50.000 artikelen! U kunt eenvoudig selecteren op categorie, kleur, prijs enzovoort.

Neem direct een kijkje in onze uitgebreide webshop!
Kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om met u en uw organisatie persoonlijk kennis te maken. Samen komen wij altijd tot een effectief & succesvol geschenk!

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Volg ons op social media:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin