Verwen uw collega en/of zakenrelatie met een echt mannen relatiegeschenk!

Iedere man wil wel zo’n alleskunner in de vorm van een multitool, rolmaat, zaklamp of powerbank met muziek in één! Handige en praktische geschenken voor de kleine klusjes, voor onderweg en bijvoorbeeld voor in de caravan tijdens de vakantie. Lees in dit artikel alles over een echt mannen relatiegeschenk..

Bouwsector & techniek

Het overgrote gedeelte van vacatures in de bouwsector – en de technieksector worden vervuld door mannen. Natuurlijk zijn er ook vele vrouwen werkzaam in deze sector maar de meeste van uw technische zakenrelaties worden blij verrast door handige, praktische en functionele relatiegeschenken. Dunlop-multitool-hippe-gadget-mannen-functioneel-handig-cadeau-relatiegeschenken-ZaaKado-Rotterdam.jp

Multitools

Er zijn vele multitools in verschillende prijscategorieën van circa € 1,50 t/m € 50,00. Dus voor elke gelegenheid kunt u een leuke multitool vinden of het nu een giveaway is voor op een beurs of als luxe eindejaarsgeschenk in een mooie geschenkverpakking. Bekijk in onze webshop alle multitools.

Zaklampen

Sinds de LED lampen zijn er eigenlijk geen zaklampen meer zonder LED. De zaklampen gaan langer mee en gaan minder snel kapot. Bekijk in onze webshop alle zaklampen.Rolmaat logo bedrukken functioneel relatiegeschenk voor mannen ZaaKado Rotterdam

Rolmaten

Van een sleutelhanger rolmaat met uw logo erop voor uw evenement of een rolmaat die dagelijks gebruikt kan worden van bijvoorbeeld Dunlop in 2, 3 of 5 meter. Uw logo is dan dagelijks in beeld bij uw doelgroep! Bekijk in onze webshop alle rolmaten.

Horloge

Een horloge met logo is in vele soorten en maten verkrijgbaar van luxe tot promotioneel in alle materialen en kleuren. Bekijk een gedeelte van ons assortiment in de webshop alle horloges.

KoeltassenHorloge met logo op wijzerplaat bedrukken luxe relatiegeschenk Kerst cadeau ZaaKado Rotterdam

Samen bij het voetbal kijken met een koud biertje of op het strand maar ook onderweg is een koeltas echt handig. Bekijk in onze webshop alle koeltassen.

Gadget

Wat is een gadget? Als je het aan een man vraagt… dan is het een grappig handig elektronisch apparaat. Bijvoorbeeld deze giveaway LED lamp + speaker of een bluetooth speaker met een powerbank in één! Bekijk nog meer gadgets in onze webshop!

Relatiegeschenken bedrukken

Multitools, zaklampen een rolmaat bedrukken wij voornamelijk met een tampondruk. In het geval van hout of metaal kan er ook gekozen worden voor een luxe stijlvolle en krasvaste lasergravering. U ontvangt altijd een digitale drukproef vooraf zodat er een goed beeld gevormd kan worden hoe uw relatiegeschenk er uiteindelijk uit komt te zien.

Creatief voorstel op maat

Heeft u even geen inspiratie? Geen probleem! Wij maken graag een creatief voorstel op maat. Vraag deze direct aan via info@zaakado.nl of bel ons gerust via telefoonnummer: 085-4863750.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

bouten en moeren relatiegeschenken met logo voor de bouwsector en technische brache ZaaKado Rotterdam

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*