Loyaliteit software van ZaaKado

B2B spaarprogramma en Loyaliteitsprogramma ZaaKado - klanten binden en waarderen - Loyalty software Zaakado
Laat uw omzet stijgen! 

ZaaKado biedt u ultieme software om u te verzekeren van een groeiende loyaliteit tussen u en uw relaties. Via custom made loyaliteitsprogramma’s en doelgroep gerichte loyaliteitscampagnes motiveert en waardeert u uw trouwe distributeurs, klanten en medewerkers met incentives en beloningen die zij zelf uitkiezen. Voor onze B2B programma’s  hebben wij als enige de unieke mogelijkheid om de omzet van uw zakenrelaties met u mee te laten stijgen!

Web-based tool

Met onze uitgebreide web-based software tool kan elke vorm van loyaliteit ingezet kan worden, volledig op maat en in de look & feel van uw organisatie. Welk loyaliteitsprogramma u ook kiest, ZaaKado regelt het voor u van A tot Z.

Voor het gemak hebben wij een splitsing gemaakt in de verschillende doelgroepen namelijk: zakelijke relaties, medewerkers en consumenten.

B2B – Zakenrelaties binden 

Wat ons echt onderscheid van alle andere Business to Business loyaliteitsprogramma’s is de mogelijkheid om ook de omzet van uw doelgroep te stimuleren. Naast prachtige (luxe) geschenken in verschillende categorieën zoals elektronica, keuken(tafel), wonen & lifestyle kan uw doelgroep sparen voor relatiegeschenken & promotieartikelen in hun eigen huisstijl of met hun eigen bedrijfslogo. Zo maakt u de cirkel weer rond. U bereikt niet alleen omzet groei voor uw eigen organisatie maar mogelijk ook omzetgroei voor uw doelgroep. Stel je eens voor: “Het loyaliteitsprogramma van mijn groothandel heeft onze de giveaways van onze beurs mogelijk gemaakt” Daar houdt uw doelgroep gegarandeerd een warm gevoel aan over.

Klik hier  Voor meer informatie over onze B2B loyaliteitsprogramma’s

B2B2B  – Indirecte klanten binden  

Wilt u de eindgebruikers van uw producten stimuleren, bedanken of heeft u een aantal specifieke vragen? Met ons unieke B2B2B spaar- & loyaliteitsprogramma bieden wij u een prachtige marketing & communicatietool waarmee u direct in contact komt met uw indirecte klanten.

Klik hier  Voor meer informatie over onze B2B2B loyaliteitsprogramma’s

B2E – Werknemers waarderen  

U medewerkers op een unieke wijze bedanken, erkennen, waarderen, motiveren, belonen voor een bepaalde prestatie of wilt u meer betrokkenheid creëren. Samen met u maken wij een Business to Employee voorstel op maat. Wij bieden u een compleet spaarprogramma, waarbij u gebruik kunt maken van een uitgebreide webshop met onze full service dienstverlening.

Klik hier Voor meer informatie over onze B2E loyaliteitsprogramma’s

B2C – Consumenten belonen  

Om de consument naar de winkel te krijgen zal de winkelier zich moeten richten wat consumenten prikkelt om naar hen toe te komen. Hiervoor is een Business to Consumer loyaliteitsprogramma een perfecte tool. Daarnaast kunt u B2C inzetten om uw product kracht bij te zetten of u wilt uw doelgroep bedanken voor hen loyaliteit in de afgelopen jaren en geeft hen daarvoor een geschenk via een unieke inlogcode. U krijgt inzicht in uw doelgroep en u kunt direct met hen communiceren via e-mail.  Prachtig loyaliteitsprogramma voor winkelcentra. Samen sta je sterker!

Klik hier Voor meer informatie over onze B2C loyaliteitsprogramma’s

Maatwerk

ZaaKado is gespecialiseerd in maatwerk, bij ons bent u dan ook verzekerd van een bij u passend eindproduct met een creatieve, eigen uitstraling. Interesse? Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien van deze verschillende uitstralingen alsook de thema’s waarin ons assortiment is verdeeld.

Contact

Wilt u meer informatie of een persoonlijke demonstratie? Neem hiervoor contact op met onze Loyalty specialist, William Schildwacht via william@zaakado.nl of via 085-4863750.

MAAK EEN AFSPRAAK

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin