Speciaal voor u stellen wij geheel vrijblijvend 3 verschillende kerstpakketten samen die volledig toegespitst zijn op uw medewerkers. We barsten van de leuke kerstpakket ideeën bij ZaaKado, dus dat moet goed komen!

Voor wie?

Voor bedrijven die dit jaar een leuker kerstpakket willen geven dan de standaard kerstpakketten van de Makro, Sligro, Zegro, Hanos enzovoort!  Wij stellen de kerstpakketten samen aan de hand van uw wensen en lezen ons goed in op uw website om een beter beeld te krijgen van u en uw medewerkers / zakenrelaties. Gezien de tijd & aandacht die wij eraan besteden kunnen wij alleen vanaf 60 kerstpakketten 3 custom made voorstellen maken.

Heeft u minder dan 60 kerstpakketten nodig? Bekijk onze uitgebreide Kerst webshop. U kunt ze zelfs direct online, per stuk te bestellen!

Uw wensen

Wij hebben een vragenlijst samengesteld die u online invult.

vragenlijst kerstpakketten
Onze werkwijze

Na het doorlopen van onze vragenlijst gaan wij direct aan de slag met het samenstellen. Wij maken 3 totaal verschillende kerstpakketten. Daarnaast zullen wij een duidelijke uitleg geven waarom wij bepaalde keuzes hebben gemaakt.

Vervolgens fotograferen wij de kerstpakketten, beschrijven uitgebreid de inhoud en van de non-food artikelen maken wij aparte foto’s zodat u deze goed kunt bekijken.

Creatieve kerstpakket ideeën!

U ontvangt een digitale presentatie met de speciaal voor u geselecteerde kerstpakketten. De uiteindelijke kerstpakket ideeën kunt u uiteraard bekijken in de showroom of u kunt een modelpakket aanvragen. Zelf samenstellen kan van begin juni t/m 2e week november.

Extra services

Wilt u ‘eigen’ producten toevoegen aan uw kerstpakket? Wilt u een gepersonaliseerde verpakking / geschenk? Of wilt u de kerstpakketten per stuk naar huisadressen laten versturen? Wij kunnen ook dat voor u regelen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

AFSPRAAK  KERST

Lees alles over Kerstpakketten – Werkkostenregeling 2015

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*