Kerstgeschenken | Kerstpakketten

Kerstpakketten 2015 zelf samenstellen. Uw kerstgeschenken partner ZaaKado

Waardeer uw loyale medewerkers of zakelijke relaties met één van onze prachtige kerstpakketten!  Met het ruime assortiment van ZaaKado kunt u écht alle kanten op. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u de pakketten natuurlijk ook zelf samenstellen!

Kerstpakketten 

Vanaf 60 stuks kunt zelf uw kerstpakketten samenstellen. Het is belangrijk om uw wensen duidelijk in beeld te krijgen. Van heden kunnen wij weer met u in de Kerst showroom uw kerstpakket samenstellen.

Maak een showroom afspraak!

ZaaKado is officieel dealer van één van de grootste kerstpakketten groothandels in Nederland. De keus aan food & non-food, verpakkingen en accessoires in deze prachtige showroom is niet te overtreffen. De showroom gevestigd in Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Geschenk met logo in uw kerstpakket?

Geen enkel probleem! Onze afdeling relatiegeschenken & premiums kunnen bijna elk product voor u regelen met een bedrukking naar wens. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld nog tientallen waterkokers gegraveerd met logo. Dus écht alles kan!

Eigen product toevoegen? Dan kan! 

Wilt u ‘eigen’  producten toevoegen aan uw kerstpakket kan in overleg. Of wilt u de kerstpakketten per stuk naar huis adressen laten versturen? Dan kunnen wij dat voor u regelen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kerstgeschenken

Wilt u geen kerstpakket geven maar één mooi luxe geschenk? Dan helpen wij u graag bij het vinden van het juiste geschenk wat bij uw doelgroep en uw bedrijf past en eventueel kunnen wij uw geschenk voorzien van logo en verpakking naar wens.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Volg ons op Social Media:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*