Kadoshopmanager.nl is perfect voor al uw (Kerst)geschenken!

Logo_Kadoshopmanager

Hoe werkt dit gratis keuze concept?

Een kado krijgen wordt weer een heuse beleving. Met het keuze concept Kadoshopmanager biedt u iedere ontvanger zijn eigen gepersonaliseerde kadoshop. Een persoonlijke verrassing voor uw medewerkers, maar ook indrukwekkend voor uw leveranciers of zakenrelaties. Met dit online keuzeconcept bepaalt u zelf de kadoshop uitstraling met uw bedrijfslogo duidelijk in beeld. Ook stelt u zelf het kado-assortiment samen waar de ontvangers uit kunnen kiezen. U stuurt iedere ontvanger een e-voucher met een persoonlijke boodschap in uw eigen huisstijl, met de door u gewenste uitstraling, op het door u gewenste moment. De e-voucher geeft toegang tot een persoonlijke website via www.ikkieseenkado.nl. Meer informatie Hoe werkt het?.

Kerst, Verjaardagen, Prestatiebeloning… enz.

Kadoshopmanager is er niet alleen voor Kerst maar ook Verjaardag, Sinterklaas, Pasen, Beterschap, Jubileum, Geboorte, Huwelijk, Secretaressedag, Prestatiebeloning (bijv. behalen target) en algemeen. Voor elke gelegenheid is een passende thema webshop ingericht met een op maat gekozen assortiment dat speciaal voor de persoon en voor de gelegenheid is geselecteerd. Desgewenst kunt u de webshop uitbreiden met extra items, zoals bijvoorbeeld luxe paaseieren of kerstartikelen. De webshop is geheel in stijl, voorzien van uw bedrijfsnaam en logo en ingericht en vormgegeven rondom het betreffende thema.

Een beetje vroeg misschien… maar bekijk onze geweldige Kerst 2015 Vroegboekkorting!

Hét gratis kado-keuzeconcept dat u volledig zelf beheer(s)t. Het is vroeg, maar deze vroegboekkorting willen wij u zeker niet onthouden. Hoe eerder u beslist om Kadoshopmanager in te zetten als keuze concept voor Kerst, hoe meer korting u ontvangt op het totaalbedrag. Deze korting zal elke maand met 1% teruglopen.

 • mei                  ->  6 %  korting op al uw kerst e-vouchers        
 • juni                  ->  5 %  korting     
 • juli                   ->  4 %  korting 
 • augustus       ->  3 %  korting   
 • september    ->  2 %  korting      
 • oktober         ->  1 %  korting 

Kortingsvoorwaarden: U betaalt 5 % van het totaal bedrag aan. De maand waarin de aanbetaling is gedaan, geldt als kortingsmaand. Restant bedrag dient direct via Ideal of op rekening binnen 14 dagen na het versturen van de kado-vouchers te worden voldaan. Bel voor meer informatie naar de Kadoshopmanager helpdesk: +31 (0)85-4863750.

Eén druk op de knop

U kunt in de Kadoshopmanager eenvoudig personen toevoegen, geschenkmomenten inplannen, gelegenheden selecteren, kado bedragen bepalen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Ook het aanbrengen van wijzigingen of aanvullingen gebeurt eenvoudig met één druk op de knop.

Kadoshopmanager in het kort
 1. U kunt uw zakelijke schenkings- en beloningsbeleid eenvoudig inplannen en beheren
 2. Ruim kado-assortiment welke u selecteert, met continue nieuwe geschenken
 3. Voor alle gelegenheden en voor iedereen een kado op maat
 4. Altijd uw bedrijfslogo en thema uitstraling in beeld
 5. Centraal alle geschenken inregelen op één factuur
 6. Verpakking, verzending en garantie door ZaaKado verzorgd
 7. Alle e-voucher prijzen zijn inclusief BTW, inclusief verzendkosten
Probeer het vrijblijvend!

Ga naar Kadoshopmanager.nl en maak geheel vrijblijvend een account aan. U betaalt alléén voor de daadwerkelijk verstuurde kado-vouchers.

online keuzeconcept

Voor al uw Kerst (keuze concept) geschenken!  ZaaKado B.V., Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*