De iron basket is een leuk kerstcadeau, maar het kan ook gebruikt worden als verpakking voor een kerstpakket. Wilt u uw zakelijke relaties, vaste klanten of bijvoorbeeld medewerkers verrassen met dit trendy geschenk? Lees dan verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Iron basket

De iron basket is een multifunctionele designmand die leuk is als opbergitem of decoratie, zowel op kantoor als thuis. Daarnaast is het ideaal als bijzettafel of een krantenbak. De iron basket is er in verschillende soorten; hieronder kunt u de mogelijkheden bekijken.

Designmand met draaghengsels of handvatten

De designmanden zijn gemaakt van ijzer, hebben twee draaghengsels of handvatten en zijn verkrijgbaar in het zwart. Verder kunt u kiezen uit PU draaghengsels of ijzeren handvatten. Hierdoor is de designmand makkelijk te verplaatsen. U kiest welke u mooi vindt als relatiegeschenk.

Designmand met dienblad

De ‘dienblad’ designmanden zijn gemaakt van ijzer en hebben een stevige houten, MDF of ijzeren deksel. De iron baskets zijn verkrijgbaar in het zwart of grijs. Daarnaast is het mogelijk om bij de zwarte designmand te kiezen voor een print op de deksel. Handen te kort voor een kop koffie en een kladblok? De deksel kan ook gebruikt worden als dienblad.

Cadeau

U kunt de iron basket schenken als kerstcadeau of als onderdeel van een kerstpakket. Bijvoorbeeld aan uw zakelijke relaties, vaste klanten of medewerkers. De iron basket is in het bijzonder leuk voor moderne jonge bedrijven, ontwerpbureaus of bedrijven voor interieurstyling.

Verpakking op maat

De iron basket kan verpakt worden in een op maat gemaakte geschenkdoos. U kunt ervoor kiezen om de basket te vullen met kleine, persoonlijke relatiegeschenken. Los, of juist in een multifunctionele opbergzak. Bekijk hier eventuele relatiegeschenken die perfect zijn voor in de iron basket. Wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen.

Minimale afname en levertijd

De minimale afname van dit relatiegeschenk is 1 doos. Daarbij bestaat elke doos uit 6 of 8 stuks. Dit is afhankelijk van de soort iron basket. U kunt rekenen op een levertijd van 7 werkdagen, mits voorradig.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de iron basket? Vraag dan direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*