Op 25 mei 2018 is de AVG/GDPR in werking getreden. Deze wet zorgt ervoor dat uw persoonsgegevens online veilig zijn. Dat betekent dat uw persoonlijke gegevens niet zomaar gedeeld worden, niet ingezien kunnen worden en dat ze zeker niet verkocht kunnen worden.

Maar wist u dat het ook heel belangrijk is om offline uw persoonsgegevens te beschermen? Dit kan nu heel eenvoudig met uw eigen gepersonaliseerde ID-cover!

Marktplaats of op vakantie

Op vakantie is het heel belangrijk om uw ID bewijzen goed in de gaten te houden. Maar ook als u bijvoorbeeld iets koopt via Marktplaats. Soms vragen ze om een foto van uw paspoort. Doe dit nooit met een afbeelding waar alle gegevens op staan. Met uw persoonsgegevens kunnen ze producten te bestellen en toegang tot andere diensten verkrijgen uit uw naam. Ook kunnen ze met uw persoonsgegevens een bankrekening open. Kijk dus altijd uit!

Wat is niet zichtbaar?

De ID-covers van ZaaKado zorgen ervoor dat alleen de hoognodige persoonsgegevens te zien zijn op het document. De foto, het persoonsnummer (BSN) en het nummer van het identiteitsbewijs wordt met de ID-cover afgeschermd. Met deze ID-covers heeft u veel minder kans op misbruik van uw persoonsgegevens.

rijbewijs pinpas paspoort id-cover veilig avg privacy bescherming skimming skimmen fraude persoonsgegevens prive vakantie marktplaats beschermen zaakado rotterdam giveaway relatiegeschenken

ID-cover als relatiegeschenk met uw logo!

Deze slimme en functionele gadget kunt u uiteraard ook personaliseren met uw (full colour) logo of tekst naar wens. Hiermee geeft u, naast een relatiegeschenk, aan dat u het ook belangrijk vindt dat de persoonsgegevens veilig zijn. Een duidelijker verhaal kan er niet verteld worden. 

Voorkom identiteitsfraude

Wist u dat het volledige identiteitsbewijs alleen door overheden, banken, werkgevers, notarissen en casino’s gekopieerd mag worden? Wanneer u een telefoon abonnement aanschaft of een vakantie boekt is het heel belangrijk dat u uw gegevens beschermd. Hieronder een informatie video van de ANWB over de ID covers:

RFID Shield – Wat is het precies?

Tegenwoordig zijn er ook paspoorten en ID-kaarten met een RFID chip. In die chip zijn alle gegevens opgenomen die op het identiteitsbewijs staan. Daarnaast is er biometrische informatie, zoals de vingerafdruk in opgenomen. Deze chip is vrij makkelijk te kraken (skimmen) waardoor gegevens worden gestolen. Voorkom dit met een ID-cover met een RFID shield. Wij leveren ID-covers met en zonder RFID shield. Neem contact op voor meer informatie.  Er zijn tegenwoordig al veel portemonnee met RFID bescherming om skimming van uw bankpassen te voorkomen. Lees er meer over in dit blog: Hippe portemonnee met uw logo!

rijbewijs pinpas paspoort betalen rfid prive persoonsgegevens skimmen skimming zaakado id-cover marktplaats vakantie hotel kopieren idkaart foto pasfoto gestolen relatiegeschenken logo personaliseren giveaway rotterdam

Paspoort | Rijbewijs | Identiteitskaart

Wij leveren de ID-covers in drie soorten: de paspoortcover, de identiteitskaartcover en de rijbewijscover. Al deze documenten bevatten persoonsgegevens waarmee fraudeurs de identiteit van uw relaties en personeel prima mee uit de voeten kunnen. Met de ID-cover zorgt u ervoor dat uw relaties en personeel veiliger zijn voor identiteitsfraude. Door het te bedrukken met uw logo, maakt u de ID-cover herkenbaar voor uw relaties en personeel.

Minimale afname en levertijden

Benieuwd naar de levertijd, de minimale afname, of wilt u weten op welke manier u uw logo hierop kwijt kan? Vraag ons gerust om meer informatie.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze functionele, veilige en slimme ID-cover? Vraag dan direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken geheel vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*