Grote drinkfles / watertank voor je dagelijkse waterbehoefte!

Één van de leukste waterflessen, of beter gezegd ‘watertank’ van dit moment! Met een inhoud van 2,1 liter is deze grote drinkfles ideaal voor op je bureau maar ook zeker om mee te nemen naar fitness, yoga, onderweg enzovoort. Zijn vorm is geïnspireerd op de waterkoelers die we kennen van de kantoren, wachtkamers, scholen enzovoort.

Waterkoeler op kantoor?watertank grote drinkfles

Water drinken is belangrijk en dat wordt ook steeds vaker door werkgevers ingezien. Medewerkers die te weinig water drinken zijn in sommige gevallen minder productief. Signalen kunnen zijn: hoofdpijn, vermoeidheid, rusteloosheid, duizeligheid en je bent eerder geïrriteerd. Daarom staat er op veel kantoren tegenwoordig een watertank waar iedereen de hele dag lekker water kan tappen. Natuurlijk zijn die niet overal aanwezig en daarvoor zou deze waterfles een uitkomst kunnen zijn. Als stimulans om uw medewerkers meer water te laten drinken.

Waterkoeler Waterfles logo 2 liter groot giveaway personeel cadeau betaalbaar logo personaliseren ZaaKado Rotterdam watercoolerHippe grote drinkfles

Naast dat het een van de weinige waterflessen is met 2,1 liter inhoud is hij ook hip en leuk om mee gezien te worden. Een stoere, sportieve uitstraling heeft deze drinkfles zeker.

Sportschool, fitness, scholen, kantoor, thuis, onderweg…

Als relatiegeschenk met uw logo is dit ook een zeer geschikt artikel. Hij zal niet over het hoofd gezien kunnen worden met dit formaat, daarnaast is uw logo dagelijks in beeld bij uw doelgroep!

Specificaties

Deze fles is gemaakt van BPA FREE plastic en de dop is van metal. Afmeting van deze grote drinkfles is 255 x 120 mm. Inhoud is 2,1 liter.

Logo / personaliserengrote drinkfles fitness sport logo fit gezondheid water drinken cadeau

Het is mogelijk om 50 x 50 mm uw logo of tekst op de waterfles te drukken. Zo staat uw beeldmerk op een mooie blikvanger.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze watertank / grote drinkfles? Vraag direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085-4863750. Of wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*