Stel uw eigen goodiebag samen!

Een goodiebag is bijvoorbeeld leuk om uw nieuwe collega mee welkom te heten. Maar zeker ook om aan uw klanten te geven bij een event als SAIL 2020, ABN AMRO Tennis Tournament of voor uw eigen beurs, golfevenement, personeelsdag, klantendag, workshops, productpresentaties noem het naam op!

Creatief ontzorgen

ZaaKado is volledig gericht op het ontzorgen van onze klanten. Ontzorgen op het gebied van creatieve voorstellen, klantgericht meedenken en het klant en klaar aanleveren van de goodiebags.

Gepersonaliseerde geschenken

Er zijn honderden geefmomenten te bedenken waarbij het leuk is om een goodiebag met gepersonaliseerde inhoud te geven. Maar een hele belangrijke vraag bij het maken van deze keus is:

Wat wilt u bereiken met de goodiebag? 
  • Wilt u de naamsbekendheid vergroten op een beurs, evenement of symposium?
  • Wilt u iets over uw organisatie vertellen bijvoorbeeld een nieuw product of juist dat u MVO heel belangrijk vindt?
  • Wilt u uw nieuwe collega op weg helpen met een reismok, lanyard, schrijfmap, pen & calculator?
  • Wilt u uw personeel ontzorgen tijdens de personeelsdag met regencape, flesje water, snoepje?
  • Wilt u alle secretaresses bedanken op secretaressedag met een blijvend geschenk?

Vraag direct een creatief voorstel op maat aan via info@zaakado.nl.!

Hieronder een aantal voorbeelden van reeds gerealiseerde goodiebags.

SAIL event – goodiebag

Bij een event als SAIL 2020 zal de inhoud zich met name richten op het ontzorgen van de ontvanger tijdens het event met bijvoorbeeld: een mooie rugtas gevuld met zonnebrandcrème, waterfles, zonnebril, verrekijker, waterdichte zak voor smartphone en portemonnee enzovoort. Al deze artikelen voorzien wij vanzelfsprekend met uw logo, beeldmerk of tekst.

Golf event goodiebag

Voor golfevenementen is het vaak lastig om originele giveaways te bedenken. Hierin zijn wij inmiddels specialist geworden! Bijvoorbeeld met de SportCare ballen gevuld met lipgloss of sunblock. Natuurlijk is een paraplu altijd verstandig maar ook een gepersonaliseerde golfballen, tees of een pitchfork kunnen wij toevoegen aan de goodiebag! SportCare balletjes giveaway weggevertje sprotevenement golf, voetbal, cricket, of tennis. ZaaKado.nl

Welkomstpakket medewerker

Als welkomstpakket voor uw nieuwe medewerkers is een goodiebag een leuke manier om kennis te maken met de organisatie. Meestal wordt er gekozen voor een gepersonaliseerde tas / schrijfmap waar de ondertekende arbeidsovereenkomst in meegenomen kan worden. Maakt u bedrijf gebruik van tags of pasjes dan is een lanyard een zeer functioneel geschenk. Ook de thermo reismok is zéér gewild voor onderweg naar werk in de auto of openbaar vervoer.

Wat vertelt u over uw organisatie? Met de producten die u uitkiest vertelt u iets over uw organisatie. Kiest u bijvoorbeeld voor een goedkope (weggooi) tas of voor een tas van gerecycled PET materiaal? Kiest u voor een degelijke metalen reismok of voor een reismok gemaakt van BIO plastic. Wij maken graag een creatief voorstel op maat met uw wensen en de doelgroep in het achterhoofd.

Personeelsdag goodiebag

Voor een personeelsdag is de inhoud vaak afhankelijk van de activiteiten die gaan worden ondernomen. Gaat u taarten bakken dan is een schort met uw logo leuk of een deegroller met uw logo erin gegraveerd. Maar gaat u indoor skiën dan zijn handschoenen met uw logo erop geborduurd of Dextro in eigen wikkel misschien juist weer leuk. Wij kunnen elk gewenst artikel personaliseren met uw logo.

Beurs / Symposium goodiebag

Tijdens beurzen / symposia ligt de nadruk vaak op naamsbekendheid. Het kan leuke giveaways die dpapieren tassen goodiebags met bee ontvanger met uw logo duidelijk zichtbaar. De meest voorkomende zijn pepermuntjes, pennen etc.

Maar u kunt ook kiezen voor een andere strategie namelijk een grote goodiebag tas eventueel gevuld uw folders, giveaway. De bezoekers zullen met deze tas gaan gebruiken en op deze manier loopt uw logo de hele dag zichtbaar op de beurs! Vraag gerust een offerte aan voor papieren tassen.

Secretaressedag goodiebag

Deze secretaressedag staat volledig in het teken van verwennen & bedanken. Bijvoorbeeld een goodiebag met daarin een handtaslamp gepersonaliseerd met uw logo. Afhankelijk van het budget kunnen wij u verrassen met leuke geschenken voor secretaresses of assistenten.

Eerder hebben wij een goodiebag gemaakt met een prachtig theeglas en luxe thee en een digitaal notitieboekje die via een app verbonden is aan uw tablet of smartphone. Super handig, lees er alles over!

Offerte / creatief voorstel?

Heeft u interesse in goodiebag? Vraag direct een offerte op maat aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: +31 (0)85 486 37 50.

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*