Eindejaarsgeschenken met/zonder logo

Eindejaarsgeschenken en Kerstgeschenken 2015 - ZaaKado

Eindejaarsgeschenken die écht bij u passen!

Goed gekozen eindejaarsgeschenken zeggen zoveel meer dan u met woorden kunt uitdrukken. Waardeer uw medewerkers of zakelijke relaties daarom met een geschenk dat u speciaal voor hen hebt uitgezocht. Van een bijzonder kunstwerk, een blijvend geschenk zoals een gourmetset tot een luxe fles wijn in een kist met uw bedrijfslogo. Ons aanbod is zeer uitgebreid & divers en in overleg komen we samen altijd tot het juiste geschenk!

Wat kan ZaaKado voor u betekenen?

Natuurlijk het juiste geschenk vinden! Het belangrijkste is dat uw geschenk eruit springt en niet opgaat in de massa. De enige manier om daarvoor te zorgen is om goed voorbereid de zoektocht naar het juiste geschenk te starten. Stel daarom uzelf de volgende vragen:

  1. Past het geschenk bij de organisatie? De bedrijfssfeer, uw visie, uw motto, bent u ‘groen’, staat MVO hoog in het vaandel?
  2. Wie zijn de ontvangers? Zijn het mannen, vrouwen, creatieve personen, werken ze in de bouw, zijn ze fijnproevers? Zoek de overeenkomst tussen de ontvangers en richt je daarop in de zoektocht.
  3. Is je geschenk in verhouding met je relatie? Geschenken kunnen goed passen bij de organisatie evenals bij de ontvangers, en toch minder effectief zijn. Een extreem voorbeeld: het pakt volkomen averechts uit wanneer je een promo pen stuurt naar degene die dit jaar voor € 750.000 euro heeft besteld. Het is dus cruciaal dat je de onderlinge relatie goed inschat.
  4. Versturen of persoonlijk te overhandigen? De geschenken en de manier waarop het cadeau de klant bereikt, moeten dus ook op elkaar aansluiten: zowel qua volume, kwaliteit, prijs, verpakking enzovoort.
Differentiatie per klantgroep? 

Heeft elke klantgroep zijn eigen eindejaarsgeschenken budget? Dan maken wij in dezelfde uitstraling een cadeau voorstel per budget. Op deze manier treedt u eenduidig naar buiten toe.

Laat u inspireren!

Paasgeschenken

Overheerlijke chocolade geschenken in elke prijsklasse. Dit kan een leuk kleinigheidje zijn zoals een zakje met kopkaartje tot een zeer luxe gevuld Paasei.

Wijnen & wijnverpakkingen

vrachtwagen wijnkist wijndoos relatiegeschenken & eindejaarsgeschenken Zaakado BV rotterdamWijnkist Wack , wijnrek wat een houten wijnkist is. in de vorm van een huis zaakado.nlWijnstopper ook op dichte fles met logo doming

Wijn is een véél gegeven eindejaarsgeschenk. Maar wat wilt u ermee bereiken? Wij gaan elk jaar weer op zoek naar originele & onderscheidende wijngeschenken. Zoals bijvoorbeeld onze transformerende wijnkisten, gepersonaliseerde wijnstopper of de volledig gepersonaliseerde vrachtwagen wijnverpakking zoals op de afbeelding. Wij leveren ook uw wijn naar keuze!

Brievenbus geschikte geschenken

De verpakkingen van deze geschenken zijn brievenbus geschikt en daarmee een uitermate leuk geschenk om de versturen per post! Als u uw gehele klantenbestand wilt bereiken op een unieke wijze is wellicht een kerstboom via de brievenbus een leuk idee!

Originele kerstmailing via de post versturen. Stuur deze kerstboom met gelukspoppetjes met persoonlijke kerstkaart - Zaakado BV Rotterdam

Draadloze speaker

Een speaker of powerbank valt vaak zeer goed in de smaak. Ons assortiment aal mooie cadeau’s is zéér ruim. Samen vinden we het geschenk waar uw doelgroep blij van wordt!

Bluetooth box muziek versterker speaker, met bedrukking, relatiegeschenken Zaakado rotterdamBlauwe Retro bluetooth speaker, powerbank 6000 mAh en FM radio hippe Retro gadget relatiegeschenk ZaaKado Rotterdam

Sinterklaas geschenken

Laat u inspireren door onze unieke en verrassende Sinterklaas geschenken!

Zalmen & luxe vispakketten

Onze luxe zalm pakketten bestaan uit ambachtelijk gerookte, eerlijke en pure visproducten. Om de beleving compleet te maken voorzien wij onze pakketten van één of meerdere fraaie en bijpassende flessen wijn of bubbels. Deze pakketten zijn eventueel ook te personaliseren met uw tekst en/of bedrijfslogo en worden indien gewenst per stuk / gekoeld voor u bezorgd. Bekijk de webshop: Zalm- & vispakketten.

drie-smaken-Tasting-zalm-vers-kerstpakketten-eindejaarsgeschenken-Rotterdam

Creatief met u meedenken

Samen vinden wij altijd een succesvol relatiegeschenk! Neem gerust contact met ons op voor een offerte of advies op maat.

BEL OF MAIL ONS!

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Volg ons op Social Media:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*