De zomer breekt aan en dat betekent weer tijd voor strandvakanties, dagjes weg naar het zwembad of pretpark, genieten van het weer op een zeilboot of in een kano. Of misschien zijn er zakelijke relaties die deelnemen aan een survival. Tijdens deze dagen is het nadeel dat belangrijke bezittingen zoals een telefoon, zonnebril en portemonnee nat kunnen worden. Maar daar hebben wij een oplossing voor: een Drybag.

drybag waterdicht dry bag strand vakantie personeel functioneel rugtas rugzak scubadoo boot zwembad Zaakado relatiegeschenken personaliseren zaakadotip giveaway inspiratie rotterdam geel

De Drybag

Drybags zijn waterdichte tassen die ervoor zorgen dat de bagage van uw relaties droog blijven. Voor activiteiten in en rondom het water zijn deze tassen praktisch onmisbaar. In eerste instantie is de tas ontstaan in de kajak sport, maar werd al gauw ingezet voor andere activiteiten. Daarnaast de tas is gebruiksvriendelijk, waterdicht en milieuvriendelijk.  Een mooi cadeau voor uw personeel en uw zakelijke relaties.

drybag kano waterdicht dry bag strand vakantie personeel functioneel rugtas rugzak scubadoo boot zwembad Zaakado relatiegeschenken personaliseren zaakadotip giveaway inspiratie rotterdam zwart (1)

Mogelijkheden

Voor elk budget is er een Drybag beschikbaar. Wilt u een waterdichte tas met uw eigen logo of helemaal custom made? Bijna alles wat u bedenkt, is mogelijk. De Drybag kan in uw eigen PMS-kleur worden geleverd. Uiteraard met bedrukking naar eigen smaak. Het is ook mogelijk om de tas fullcolour laten printen. De tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, geel, wit en blauw. Neem contact op met ons voor meer informatie over andere mogelijkheden.

drybag kano waterdicht dry bag strand vakantie personeel functioneel rugtas rugzak scubadoo dhl Zaakado relatiegeschenken personaliseren zaakadotip giveaway rotterdam heatseal

Custom made

U verrast uw zakelijke relaties, medewerkers of collega’s al met dit originele cadeau. Maar maak nog meer impact door de Drybag volledig te personaliseren. Daarnaast kunnen de Drybags helemaal custom made gemaakt worden. Verras uw personeel door het kerstpakket te verpakken in een Drybag in plaats van in een standaard doos. Zo maakt u het geschenk extra origineel. De kwaliteit van deze Drybags ligt zodanig hoog zodat uw relaties zich geen zorgen hoeven te maken over hun spullen. De tassen zijn dicht gelast door middel van heatseal techniek. Deze techniek wordt ook gebruikt om voedingswaren beschermd te verpakken.

Levertijd: circa 40 werkdagen na akkoord proefsample
Minimum afname: 150 stuks

kano waterdicht dry bag strand vakantie personeel functioneel rugtas rugzak scubadoo Zaakado relatiegeschenken personaliseren zaakadotip giveaway rotterdam rood

Uit voorraad

Het is ook mogelijk om Drybags in de standaardkleuren rood, blauw, geel, zwart en wit te leveren. Deze kunnen wij bedrukken met uw logo. Deze standaardkleuren zijn te krijgen in verschillende formaten/liters. Neem contact met ons op voor de verschillende Drybags in diverse kleuren.

Levertijd: circa 8 werkdagen

Meer informatie

Benieuwd naar de minimale afname van Drybags in standaardkleuren, vragen over het customizen van een Drybag of andere vragen? Vraag ons gerust om meer informatie.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in Drybags? Vraag dan direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*