Originele beursgeschenken op maat!

Beursgeschenken uitdelen is een goed middel om de aandacht op uzelf te vestigen tijdens een beurs / evenement. Maar deze aandacht bereik je alleen als je je bij het uitzoeken van het geschenk verplaatst in de ontvanger. Met welk geschenk voelt hij/zij zich gewaardeerd? Is het voor jouw doelgroep juist belangrijk dat het een nuttig geschenk is of juist een grappig?

Beursgeschenken kiezen die bij de ontvanger past

Relatiegeschenken uitdelen zonder dat je de ontvanger en zijn situatie goed kent is zinloos en daardoor kostbaar. Als je je (mogelijke) relaties niet goed kent, dan kun je andere marketing-communicatiemiddelen wellicht beter toepassen. Dat wil niet zeggen dat u geschenken niet kunt inzetten voor de benadering van een breed publiek (bij evenementen, bij stands, in de winkelstraat etc.), maar ook dan moet u zich goed verdiepen in de kenmerken van de ontvangers. Het is uiteindelijk cruciaal dat de ontvangers het gevoel krijgen dat de beursgeschenken echt voor hén zijn uitgekozen en bij hen passen.

Ontvang een creatief voorstel – beantwoord 10 vragen!

Stel jezelf de volgende vragen, om de wensen en behoefte van de ontvangers beter in kaart te brengen.Idee creatief voorstel relatiegeschenken zaakado rotterdam

  1. Omschrijf de doelgroep. Welke werkzaamheden, karaktereigenschappen enz.
  2. Wat is het % mannen / vrouwen in uw doelgroep?
  3. Bepaal de demografische criteria? leeftijd, opleiding, levensfase.
  4. Welk werk doen ze? Technisch, administratief, online, sales enzovoort.
  5. Hebben ze een vaste of een flexibele werkplek?
  6. Hebben de ontvangers een gedeelde belangstelling / interesse?
  7. Wat is uw doel / Wat wilt u bereiken tijdens het evenement / beurs?
  8. Welke geschenken heeft u eerder gegeven?
  9. Wat is uw budget (min. / max.) en welke aantallen (min. / max.) heeft u nodig?
  10. Wat is de gewenste leverdatum?

Elke vraag heeft direct invloed op het relatiegeschenk dat u zoekt. Na het beantwoorden en in kaart hebben van uw doelgroep kunnen wij direct aan de slag met een vrijblijvend creatief voorstel voor uw beurs of evenement.  U kunt ook direct online uw aanvraag indienen via:

CREATIEF VOORSTEL  AANVRAGEN 

Voorbeeld case beursgeschenken

Voor één van onze klanten kregen wij de aanvraag voor een beursgeschenk met het thema: Omslagpunt.  Lees hier alles over deze case!

Custom made

Zoekt u bijvoorbeeld een luchtbed, powerbank, USB stick of artikel naar wens helemaal in uw eigen vorm? Dit kan in sommige gevallen al vanaf 100 stuks! Wij regelen het graag voor u. Via goede contacten in het verre oosten kunnen wij u overal mee helpen.

Unieke WEBSHOP

In nog niet veel promotieartikelen webshops kunt u selecteren op kleur, bij ons wel! U kunt bij ons zoeken op bijvoorbeeld: Alle rode artikelen in de categorie keuken en prijscategorie: € 1,- tot € 5,- . Klik op de afbeelding om direct te zoeken!

uitgebreid zoeken in promotieartikelen relatiegeschenken webshop

Aanvullende artikelen
Afspraak

Wij maken graag een afspraak om met u en uw organisatie persoonlijk kennis te maken. Samen komen wij altijd tot een effectief & succesvol geschenk!

ZaaKado B.V. | Veldkersweg 18A | 3053 JR te ROTTERDAM | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl | www.kadoshopmanager.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*