Deze bier gadgets maken genieten van een goed biertje nog leuker! Het ultieme kado voor bierliefhebbers. Heb je personeel of zakelijke relaties die genieten van een goed biertje? Verras hen dan eens met een gepersonaliseerde bier gadget. Een kado wat goed past in een kerstpakket, als eindejaarsgeschenk of zomaar, omdat u uw relaties een attentie verdienen.

Dag van het Bier

Deze leuke bier gadgets komen uit de koker van Vacu Vin. Vacu Vin is internationaal bekend als het gaat om originele gadgets voor wijn, bier en cocktails. Heeft u relaties in de horeca? Deze gadgets zijn uitstekend geschikt voor een professional. Denk aan een eindejaarsgeschenk of op de Internationale Dag van het Bier in augustus.

dubbele onderzetter zaakado bier koeler cooler koud zomer terras lauw bier zaakado personaliseren rotterdam giveaway vacu vin wijnkoeler slimme gadget handig tip
Gepersonaliseerde bier gadgets

Er zijn verschillende gadgets voor u om uit te kiezen. Denk aan een bierkoeler, want niemand houdt van lauw bier. Laat uw relaties hun eigen bier afschuimen hun eigen gegraveerde bierafschuimer. Of geef uw relaties een pakket met verschillende bierglazen die u ook kunt laten graveren.

Creatieve bier geschenken

Daarnaast zijn er ook verschillende soorten flesafsluiters van leer en siliconen te verkrijgen die u kunt laten bedrukken met uw logo. Of stel een pakket samen met allerlei verschillende gadgets. Denk ook eens aan een bierproeverij die u voor uw relaties kunt realiseren. Wij hebben nog veel meer slimme bier ideeën en gadgets voor u, neem contact met ons op en we denken graag met u mee.

Bierproeverij

Een heel leuk persoonlijk geschenk is een set van vijf of tien kleine bierglazen. Dit zijn kleine glaasjes waarin precies een half flesje bier past. Zo kunnen uw relaties genieten van een intieme bierproeverij. Maak dit geschenk compleet door hier Toost bier aan toe te voegen. Hiermee geeft u uw relaties geen geschenk, maar een beleving. Een echte aanrader van ZaaKado!

Bier gadgets en natuur

Naast deze bier gadgets leveren wij ook Toost bier. Dit is een speciaal soort bier, het is namelijk gemaakt van oud brood. In grote steden wordt oud brood verzameld om eenden te beschermen, omdat zij ziek worden van veel brood. Dus maak uw bierpakket compleet met Toost bier. U verrast uw zakelijke relaties en verbetert tegelijkertijd de natuur. Een goed kado op alle fronten!

leer flesafsluiter vacu vin mannen bier gadgets biergadget bierproeverij biertje biergeschenken origineel hip geschenkenset bierglazen relatiegeschenk zaakado rotterdam giveaway personaliseren

Pre-order

De slimme bier gadgets zijn nu al te pre-orderen. Neem contact op met ons via mail of bel ons op 085 – 486 37 50.

Minimale afname en levertijden

Bent u benieuwd naar de levertijd, de minimale afname, of wilt u weten hoe u de gadgets kunt personaliseren? Vraag ons gerust om meer informatie.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze unieke gadgets voor de bierliefhebber? Vraag dan direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken geheel vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*